Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - Μέσω της Μάρη Cosmic Light


Είναι μεγάλη ουτοπία να νομίζετε ότι οι άλλοι θα αλλάξουν αυτά που σας ενοχλούν. Σεβαστείτε την ελεύθερη βούληση όλων των όντων. Και καταλάβετε ότι αν κάτι δεν σας αρέσει, δεν σας αρέσει γιατί συγκρούεται με κάτι μέσα σας. Αυτό το μέσα σας χρειάζεται να δείτε, το "μέσα" το δικό σας, όχι των άλλων.
                  
Στο θέμα της αφθονίας σας δεν θα επεκταθώ, είναι χιλιοειπωμένα. Έχετε αφθονία, απλώς ο καθένας σας παίρνει αυτό που θέλει από την τράπεζα του σύμπαντος. Άλλος λίγο και άλλος πολύ. Και αυτό είναι καθαρά δική σας υπόθεση. Αν θέλετε περισσότερα, πάρτε περισσότερα. Η ουσία όμως είναι να είστε ευγνώμονες γι'αυτά που έχετε. Αυτό ξεκλειδώνει την αφθονία.
Η ευγνωμοσύνη είναι πολύ δυνατό συναίσθημα, το οποίο συνάδει με την αγάπη.
Αγαπάτε λοιπόν αυτά που έχετε, όσα κι αν είναι σήμερα. Λίγα ή πολλά δεν έχει σημασία. Είναι τόσα γιατί τόσα εξυπηρετούν αυτό που θέλετε να βιώσετε τώρα. Μα είναι πολύ απλό αγαπημένοι μου, πολύ απλό.

Στο θέμα των προσωπικών σας σχέσεων να ξέρετε ότι είμαστε συνεχώς κοντά σας αλλά δεν παρεμβαίνουμε ποτέ. Η ελεύθερη βούληση είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Εσείς χρειάζεται να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε την πραγματικότητα σας. Εμείς είμαστε εδώ και βοηθούμε ενεργειακά. Αλλά μόνον αυτό. Από σας εξαρτώνται όλα.
 Και είναι σημαντικό να σταματήσετε να ψάχνετε λύσεις και εξηγήσεις έξω από εσάς. Όλη η αλήθεια είναι μέσα σας.

Είναι σημαντικό επίσης να καταλάβετε ότι γίνονται και πολλές αλλαγές στο
DNA σας, αλλά όχι μόνον εκεί. Όλα σας τα σώματα και στρώματα μεταλλάσσονται. Όταν αυτή η μετάλλαξη ολοκληρωθεί, τότε θα είστε όλοι έτοιμοι για άμεση επικοινωνία και θέαση. Το οπτικό φάσμα θα διευρυνθεί και θα βλέπετε πράγματα που ούτε καν διανοήστε οτι υπάρχουν.

Σας το ξαναλέω εσείς αποφασίζετε για όλα. Και σεις μόνο μπορείτε να κάνετε πράξη τις αποφάσεις αυτές. Από εσάς και μόνον εξαρτάται η μετάλλαξη. Μεταλλάσσεται μόνον εκείνος που έχει αποφασίσει να εξελιχθεί μέσα από το κέντρο της καρδιάς του και όχι από το μυαλό. Δεν θα εξελιχθούν όλοι. Ένας μεγάλος αριθμός ναι, αλλά όχι όλοι.

Δεν υπάρχουν πρακτικές και χρονοδιαγράμματα. Η πρακτική είναι μία. Υπομονή και εμπιστοσύνη στην διαδικασία. Δεν εξελίσσονται όλοι στον ίδιο ρυθμό. Ο ανώτερος εαυτός σου ξέρει πολύ καλά τι κάνει και ποιός είναι ο δικός σου ρυθμός.


ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ Ρέθυμνο 21-04-2014

Mέσω της Μάρη Κουγιτάκη - CosmicLight


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia