Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΛΛΑΣ ΑΘΗΝΑ - Περί Αλήθειας - Μέσω της Μάρη Cosmic Light


Χαιρετίζω.....

Είμαι η αδελφή σας Αθηνά.

Θα σας μιλήσω για την αλήθεια σας, το κομμάτι αυτό το τόσο πολύ σημαντικό. Της αλήθειας του καθενός προσωπικά. Η αλήθεια του ενός δεν είναι απαραίτητα ίδια με την αλήθεια του άλλου, και αυτό είναι το σπουδαίο στην διαφορετικότητα.

Χρειάζεται να φιλτράρετε τα πάντα μέσα απ'το καρδιακό κέντρο.
Οι πληροφορίες που λαμβάνετε κάθε μέρα στους ρυθμούς της ζωής που ακολουθείτε είναι άπειρες.

Φιλτράροντας τις πληροφορίες μέσα απ'το καρδιακό σας κέντρο, αυτό που θα μείνει, αυτό που θα "κολλήσει" όπως θα λέγατε είναι η δική σας αλήθεια. Ότι άλλο δεν αντιπροσωπεύει την ύπαρξη σας θα φύγει.
Όπως το νερό που τρέχει μέσα από ένα σουρωτό και φεύγει χωρίς να αφήσει τίποτα πίσω του. Μόνο έτσι θα ενεργοποιήσετε την αλήθεια μέσα σας.
Ουσιαστικά σας λέμε να ενεργοποιήσετε το καρδιακό σας κέντρο.

Σε κάποιους είναι περισσότερο ενεργοποιημένο, σε κάποιους λιγότερο και σε κάποιους ακόμη καθόλου. Όμως τώρα είναι η εποχή που πρέπει να "τρέξουν" οι ενέργειες, είναι η εποχή των μεγάλων αλλαγών. Δεν μπορείτε πιά να μένετε πίσω. Χρειάζεται να προχωρήσετε μπροστά. Να ακολουθήσετε το ρυθμό της νέας ενέργειας και της νέας εποχής.

Ο κάθε άνθρωπος που ενεργοποιεί την δική του αλήθεια ανάβει ένα μικρό φάρο φωτός πάνω στον πλανήτη. Και όσο περισσότεροι φάροι φωτός αναπτύσσονται τόσο πιό δυνατό γίνεται και το φως της αλήθειας της γαίας.

Σας ξανατονίζω όμως, η αλήθεια του ενός δεν είναι απαραίτητα ίδια με την αλήθεια του άλλου. Εδώ χρειάζεται κατανόηση, σεβασμός και αποδοχή.
Αν ο καθένας από εσάς βρει την δική του αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, τότε μόνο ουσιαστικά συνδέεται με όλους τους υπόλυπους ανθρώπινους αγγέλους, δημιουργώντας μια τεράστια δίνη φωτός.

Γνωρίζω ότι σας είναι λίγο δυσνόητα όλα αυτά, δεν έχω πιο απλό τρόπο να σας τα περιγράψω. Προσπαθούμε να σας το δώσουμε σαν αίσθηση. Κάποιοι το λαμβάνετε, κάποιοι όχι. Προσπαθώντας να το μεταφέρουμε σε λόγο, επειδή οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν την πραγματική εικόνα ίσως να μην τα καταφέρνουμε να είμαστε απόλυτα κατανοητοί.

Ακόμα κι αυτό όμως είναι ένα τέστ για εσάς. Πάρτε αυτά που ακούτε (διαβάζετε) τώρα, γειώστε τα στο κέντρο της καρδιάς σας και δείτε τι θα μείνει από όλο αυτό.

Αυτό που θα μείνει, λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία, είναι κομμάτι της δικής σας αλήθειας. Κι αυτό χρειάζεται να το ενσωματώσετε μέσα σας. Να το κρατήσετε και να το τιμήσετε, και φυσικά να το μεταφέρετε.
Όχι δογματικά, όχι προσπαθώντας να πείσετε τους άλλους.
Το μεταφέρετε, το δίδετε, το απλώνετε, το αφήνετε και όποιος είναι να πάρει κάτι από όλο αυτό θα το πάρει.

Έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Δίνες ενέργειας είναι όλα.
Το θέμα είναι σε ποιά συχνότητα εκπέμπει και λαμβάνει ο κάθε "δέκτης" που υπάρχει πάνω στη γη. Εσείς στείλτε το σήμα σας, και όσοι βρίσκονται στην ίδια συχνότητα με σας θα το λάβουν. Αυτό είναι αρκετό.

Σας φαίνεται η περίοδος που διανύει η γή άσχημη. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν βλέπετε την πραγματική εικόνα.
Η περίοδος που διανύει ο πλανήτης είναι υπέροχη. Και όλα αυτά που συμβαίνουν και στα μάτια σας φαίνονται αρνητικά και άσχημα είναι αυτά ακριβώς που είναι κατάλληλα να γίνουν σε αυτήν την "τώρα" στιγμή, ώστε να δοθεί ώθηση σε όλους να ανεβάσουν την δόνηση τους σε υψηλότερες συχνότητες.

Πολύ σημαντικό είναι να σταματήσετε να επικεντρώνεστε στο "άδικο".
Έχετε δουλέψει πάρα πολύ στο να επικεντρώνεστε στο άδικο. Αυτό χρειάζεται να το δείτε λίγο "αλλιώς".

Τίποτα δεν είναι άδικο, ακόμα κι ένα μικρό παιδάκι που το βλέπετε να ασθενεί και ενδεχομένως να πεθαίνει από την ασθένεια, δεν είναι άδικο. Είναι απόλυτα δίκαιο.

Δεν γνωρίζετε αυτή η ψυχή που αποφάσισε να ενσαρκωθεί σε αυτό το κορμάκι και να περάσει αυτό τον γολγοθά, τι μάθημα έχει επιλέξει να πάρει, ή και να δώσει στους ανθρώπινους αγγέλους που αποτελούν την οικογένεια του.

Ένα πράγμα πρέπει να κατανοήσετε. Όλοι τα έχετε κάνει όλα. Έχετε υπάρξει μέσα σε όλες τις καταστάσεις και σε όλα τα σενάρια. Όσο απλή κι αν ακούγετε αυτή η φράση, είναι βαριά. Περιέχει την απόλυτη σημασία του σύμπαντος μέσα της.

Κανείς δεν είναι θύμα ουσιαστικά, και κανείς δεν είναι θύτης.
Όλα είναι ένα παιχνίδι, και όλοι τα έχετε κάνει όλα.
Έχετε παίξει όλους τους ρόλους.
Και τώρα ζητάμε από εσάς να ανοίξετε τα μάτια σας και να δείτε την πραγματική εικόνα.

Δεν υπάρχει άδικο, δεν είναι δυνατόν να υπάρχει άδικο σε ένα σύμπαν τόσο τέλεια φτιαγμένο.
Στο ανθρώπινο κομμάτι σας όμως θα βιώσετε τα συναισθήματα όλα.
Αποδεχτείτε τα. Με χάρη.  Και τα συναισθήματα χαράς αλλά και αυτά της λύπης.

Εσείς αποφασίσατε να πάρετε ένα ανθρώπινο σώμα και να βαδίσετε έναν ανθρώπινο δρόμο. Μην επικεντρώνεστε στο "λάθος" και στο "άδικο". Είναι δύο λέξεις οι οποίες δεν υφίστανται. Είναι καθαρά δικά σας δημιουργήματα.

Παντού υπάρχει αρμονία, πλήρης αρμονία. Σας ζητάμε να προσπαθήσετε να το δείτε. Την συμπαντική αρμονία σε όλες τις εικόνες, όσο όμορφες ή όσο άσχημες κι αν είναι στα ανθρώπινα μάτια σας.
Κι αυτό συνάδει απόλυτα, μα απόλυτα με την γείωση της αλήθειας μέσα σας.

Σας αγαπάμε απεριόριστα, είμαστε η οικογένεια σας, η πραγματική σας οικογένεια. Θα μπορούσα να πω ότι είστε στάλες από το "αίμα" μας, και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.

Επιθυμούμε και αναμένουμε να πάρετε την δύναμή σας πίσω. Τα εργαλεία είναι όλα διαθέσιμα.
Ζητήστε και θα λάβετε. Ζητήστε με πίστη. Όχι την πίστη που προάγουν τα δόγματα. Ζητήστε με πίστη μέσα από την καρδιά σας και μέσα από την αλήθεια σας.

Μια υπέροχη εποχή ανατέλλει.....
Και είστε οι πρώτοι που βλέπετε τις ακτίνες του καινούριου ήλιου.
Τιμήστε τις......διαδώστε τις.....δείξτε και στους άλλους προς τα που να κοιτάξουν. Με αγάπη, υπομονή και αποδοχή.

Έρρωσθε.


Θεά Αθηνά Εν Αθήναι 22/10/2014

 ( Μέσω της Μάρη-Cosmic Light)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia