Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - Περί 5ης διάστασηςΌμορφες ψυχές μου, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενο με κάνετε που μου δίνετε την ευκαιρία να σας μιλήσω δια ζώσης.

Πόσο χαρούμενο με κάνετε, που πήρατε την απόφαση να ενώσετε τα κομμάτια σας και να προχωρήσετε σαν Νέος άνθρωπος στην Νέα Συνειδητότητα.

Εδώ λίγο θα σταθώ. Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι. Ο όρος που χρησιμοποιείτε "Νέα Εποχή" είναι αδόκιμος αγαπημένοι μου. Δεν υπάρχει "Νέα Εποχή" ούτε "Παλαιά Εποχή", μόνο το Αιώνιο ΤΩΡΑ. Μια αιώνια Τώρα Στιγμή.

Έχετε λίγο μπερδευτεί με όλο αυτό το θέμα που ασχολείστε τα τελευταία χρόνια. Με την 5η διάσταση.
Δεν έχετε καταλάβει πως λειτουργεί το σύμπαν. Ψάχνετε, διαβάζετε τα πάντα, οτι γράφει ο καθένας με αποτέλεσμα όλο αυτό να σας μπερδεύει και να σας δίνει εσφαλμένη εικόνα.

Σας λένε οτι θα περάσετε στην 5η διάσταση, οτι θα περάσει η γη στην 5η διάσταση. Αυτό δεν δύναται αγαπημένοι μου να γίνει. Η γη βρίσκεται ήδη στην 5η διάσταση, η γη βρίσκεται ήδη σε όλες τις διαστάσεις. Οι πλανήτες βρίσκονται ταυτόχρονα σε όλες τις διαστάσεις. Οι διαστάσεις είναι άπειρες, αλλά περιοριζόμαστε μόνο στις 12, που είναι οι κοντινότερες σε εσάς.

Ο πλανήτης σας υπάρχει ταυτόχρονα σε όλες τις διαστάσεις. Αυτό λοιπόν που θα συμβεί δεν θα είναι ένα κοσμογονικό γεγονός, του τύπου εξαφανίζεται ο πλανήτης και βρίσκεται σε ένα άλλο σημείο, ή εξαφανίζεστε εσείς και βρίσκεστε σε ένα άλλο σημείο.
 
Εδώ θα είστε πάλι, στην 3η διάσταση, σ'αυτή τη γη που πατάτε που τόσο σας αγάπησε.

Η διαφορά θα είναι ότι θα αρχίσετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε με ένα διαφορετικό τρόπο και να εκπέμπετε μία διαφορετική ενέργεια. Θα αρχίσετε πλέον να λειτουργείτε, να σκέφτεστε και να ζείτε ΠΕΜΠΤΟΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ.

Αλλά θέλω να καταλάβετε ότι θα είστε πάλι τρισδιάστατοι, θα βρίσκεστε εδώ που ήδη βρίσκεστε, ανάμεσα στους ίδιους ανθρώπους, ανάμεσα στις ίδιες καταστάσεις.
 

Η μόνη διαφορά θα είναι, ότι εφ΄όσον πλέον θα έχετε προγραμματίσει τους εγκεφάλους σας να εκπέμπουν πεμπτοδιαστασιακά και να λειτουργείτε πεμπτοδιαστασιακά, όλα αυτά που μέχρι σήμερα σας αγγίζουν, σας θλίβουν, σας πληγώνουν και σας συνθλίβουν, θα πάψουν να το κάνουν.
 

Θα πάψουν να σας αγγίζουν διότι δεν θα σας βλέπουν καν. Δεν θα είστε ορατοί στο πεδίο τους.
 
Θα συνεχίσετε να βρίσκεστε εδώ που είστε, να ζείτε εδώ που είστε, αλλά με ευτυχία, με χαρά. 
Γιατί, ο σκεπτόμενος Πεμπτοδιαστασιακά, ο λειτουργών Πεμπτοδιαστασιακά, είναι και δημιουργός Πεμπτοδιαστασιακός.

Θα μπορείτε αγαπημένοι μου να δημιουργείτε ότι επιθυμείτε. Την ζωή που επιθυμείτε. Αλλά ΕΔΩ.
 Στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Τα όντα της 5ης διάστασης, που ζούν στην 5η διάσταση, στο σύμπαν που βρίσκεται στην 5η διάσταση,
 έχουν τελείως διαφορετική μοριακή δομή από εσάς. Είναι πιό λεπτοφυή. Θα λέγαμε ότι είναι σχεδόν άυλα ή διαφανή.
Δεν μπορείτε λοιπόν να φύγετε από το ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ και να πάτε στην 5η διάσταση ως όντα της 5ης διάστασης. Θα πρέπει πρώτα να αφήσετε το σώμα της 3ης για να περάσετε στην 5η. 

Αυτό μπορείτε κάλλιστα να το κάνετε, αλλά στην επόμενη ενσάρκωση σας αν το επιλέξετε. Όσο βρίσκεστε εδώ, θα συνεχίσετε να ζείτε στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
 

Αυτό ήθελα να σας το ξεκαθαρίσω γιατί οι περισσότεροι από εσάς είστε πάρα πολύ μπερδεμένοι σ'αυτό το θέμα. Και όσο παραμένετε μπερδεμένοι, μπλοκάρετε και την ενέργεια σας και έτσι δεν μπορείτε να αρχίσετε να σκέφτεστε και να λειτουργείτε πεμπτοδιαστασιακά.
 
Γιατί νομίζετε οτι θα φύγετε από εδώ, οτι θα εξαφανιστείτε, οτι θα πάτε σε ένα διαφορετικό μέρος με διαφορετικούς ανθρώπους. Μα δεν γίνετε αυτό αγαπημένοι μου.

Και τι σημαίνει να "ζω πεμπτοδιαστασιακά" στην 3η διάσταση? Σημαίνει, να ζω με ΑΓΑΠΗ.
 Ανιδιοτελή, θεική, σημαίνει να ζω με συμπόνια, σημαίνει να αναγνωρίζω ποιός ΕΙΜΑΙ, να αναγνωρίζω όλες τις θεικές μου ιδιότητες, να αναγνωρίζω πως ότι θελήσω μπορώ και να το υλοποιήσω. 
Όχι θεωρητικά, όχι στο νοητικό, αλλά να φέρετε αυτή την γνώση μέσα σας, μέσα στην καρδιά σας, μέσα σε όλο σας το ΕΙΝΑΙ.

Αυτό σημαίνει "ζω πεμπτοδιαστασιακά" στην 3η διάσταση. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθείτε, και αφήστε τα "από εδώ και από εκεί".
 

Αφήστε αυτά που λέει ο κάθε ένας. Έχουν βγει κείμενα επί των κειμένων, χιλιάδες παραπλανητικά κείμενα, που ο μόνος τους σκοπός είναι να "μπλοκάρουν" την διαδικασία.

Μην δίνετε σημασία. Μπείτε μέσα σας, μπείτε μέσα στην οντότητα σας, μπείτε μέσα στην καρδιά σας, μέσα στην ενέργεια σας.
 
Καταλάβετε επιτέλους πόσο ΜΕΓΑΛΟΙ είστε. Πόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ, πόσο ΘΕΙΚΟΙ. Δεχτείτε το, νιώστε το. 
Όχι σαν γνώση, αλλά σαν βίωμα. Κι όταν το βιώσετε, τότε πλέον θα ζείτε πεμπτοδιαστασιακά.

Και αυτό θα βοηθήσει αυτόματα και όλη την υπόλοιπη ανθρωπότητα. Όσο περισσότεροι άνθρωποι μεταλλάσονται και ζουν πεμπτοδιαστασιακά, τόσο περισσότεροι παρασύρονται, και όχι συνειδητά πάντα, υποσυνείδητα, κι αρχίζουν και αλλάζουν κι εκείνοι γιατί θα δονείστε αγαπημένοι μου σε τόσο υψηλές συχνότητες, που δεν γίνεται να σας πλησιάσει κάποιος και να μην πάρει από το φως σας.
 

Δεν γίνεται να μην αρχίσει να δονείται έστω και υποσυνείδητα στη δική σας δόνηση. Δεν γίνεται αγαπημένοι μου το
 σκοτάδι να πλησιάσει το φως και να μην μετουσιωθεί, αυτό είναι κοσμικός νόμος. 
Πάντα ο μεγάλος τραβάει τον μικρότερο μαζί του, πάντα ο γηραιότερος διδάσκει τον νεότερο, πάντα ο πιό πεπειραμένος δείχνει στον λιγότερο πεπειραμένο. 

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει με την ενέργεια σας, χωρίς απαραίτητα να το κάνετε συνειδητά. Και δεν είναι κι απαραίτητο, δεν είναι καθόλου απαραίτητο αγαπημένοι μου.
 
Και μόνο που ΕΙΣΤΕ, και μόνο που ΥΠΑΡΧΕΤΕ έχοντας ανεβάσει την δόνηση σας, ξέρετε πόσους ανθρώπους θα παρασύρετε μαζί σας? Εκατοντάδες, χιλιάδες. 
Δεν μπορείτε ακόμη να καταλάβετε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένας και μόνο άνθρωπος, ένα και μόνο φωτεινό ον. Μπορεί να παράξει εκατοντάδες φάρους φωτός.

Σκεπτόμενος λοιπόν πεμπτοδιαστασιακά και λειτουργώντας πεμπτοδιαστασιακά, παρασύρετε μαζί και την βιολογία σας, και το σώμα σας. Το οποίο ναι μεν θα παραμείνει τριτοδιάστατο γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αλλά θα μεταλλαχθεί, θα εξελιχθεί, και θα είναι ένα υπερεξελιγμένο τριτοδιάστατο σώμα. Ένα σώμα το οποίο δεν θα ασθενεί, ένα σώμα που δεν θα μπορεί να το "βάλει" τίποτε.


Και εδώ είναι που έρχεται και η ενεργοποίηση του δωδεκάκλωνου
dna σας. 

Στη διαδιασία όλοι έχετε μπεί. Ο καθένας βρίσκεται στο δικό του σκαλοπάτι, μα δεν έχει καμία σημασία αυτό. Καμία σημασία.

 Όταν κάποιος μπει σ'ένα δρόμο, είτε κάνει ένα βήμα το δευτερόλεπτο, είτε κάνει δέκα βήματα το δευτερόλεπτο, το σίγουρο είναι ότι κάποτε θα φτάσει στο τέλος. Δεν έχει σημασία ο ρυθμός, σημασία έχει να κάνεις το πρώτο βήμα.

Το
dna όλων σας έχει αρχίσει και αλλάζει, και γι'αυτό το λόγο βιώνετε κάποια συμπτώματα, πολλές φορές και πολύ άσχημα συμπτώματα, που σας κάνουν να νιώθετε άρρωστοι, ότι δεν είστε φυσιολογικοί, και τρέχετε στους γιατρούς. 
Και τι κάνουν? Σας γεμίζουν με φάρμακα, με χημικά. Σας κρατάνε "κάτω" δονητικά. Και εδώ, χρειάζεται εμπιστοσύνη.

Δεν θα σας πω να μην πηγαίνετε στους γιατρούς, όχι. Η ιατρική είναι από τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στην ανθρωπότητα. Από τα καλύτερα πράγματα που δημιουργήσατε.
 
Να συνεργάζεστε με την Ιατρική, αλλά να μην επιτρέπετε να σας καταλαμβάνει και να σας καταστέλλει. Να μην  εξαρτάστε από εκείνη, να έχετε διάκριση.

Ένα πολύ συχνό σύμπτωμα και πολύ διαδεδομένο που αφορά την ενεργοποίηση του
dna είναι οι ημικρανίες. Άλλα επίσης πολύ διαδεδομένα συμπτώματα είναι και οι γαστρεντερικές διαταραχές, και στον ψυχολογικό τομέα η κατάθλιψη. 
Όταν λοιπόν αισθάνεστε οτι δεν είστε καλά, μπείτε λίγο μέσα σας. Συνδεθείτε με το καρδιακό σας κέντρο, συνδεθείτε με την οντότητα που ΕΙΣΤΕ και ρωτήστε.  "Ασθενώ?"

Να είστε σίγουροι οτι θα σας απαντήσει, και η πρώτη απάντηση που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι και η σωστή. Εμπιστευθείτε την. Αν σας πει "ασθενώ", ναι, να πάτε στους γιατρούς, να χρησιμοποιήσετε τα χημικά σκευάσματα σας.
 

Σας βοηθούν όταν τα χρησιμοποιείτε με μέτρο. Αν όμως η απάντηση είναι ότι "όχι, δεν ασθενώ" εκεί είναι που πρέπει να δείξετε εμπιστοσύνη και να το περάσετε μόνοι σας, όσο κι αν το περιβάλλον σας σας "βάλει" και προσπαθεί να σας υποχρεώσει να πάτε στο γιατρό.

Γιατί επιμένω εδώ τόσο πολύ? Γιατί αν πάτε, η διαδικασία θα είναι η ίδια, θα σας δώσουν χημικά σκευάσματα.
 
Αλλά αν πάρετε αγαπημένοι μου χημικά σκευάσματα για συμπτώματα που οφείλονται αποκλειστικά και μόνο στην μετάλλαξη του dna, πηγαίνετε πίσω όλη την εργασία. Δεν θέλει χημικά το σώμα σας, αγάπη θέλει. Κατανόηση, αποδοχή, ενσυναίσθηση και διάκριση.

Μπορώ να σας πω με σιγουριά, μπορώ να σας υποσχεθώ (χρησιμοποιώ αυτή τη λέξη επειδή για σας έχει ιδιαίτερη σημασία) οτι θα έρθει μια μέρα που δεν θα ασθενείτε, δεν θα σας πειράζει τίποτα.
 
Και αυτή η μέρα είναι ήδη εδώ. Τώρα, εδώ που μιλάμε. Μπορείτε να μην ασθενείτε. Εσείς δεν το έχετε επιλέξει ακόμη. Εσείς δεν αισθάνεστε σίγουροι ότι μπορείτε να μην ασθενείτε.

Σας λένε για το νερό σας, ότι είναι μολυσμένο, σας λένε για την ατμόσφαιρα ότι είναι μολυσμένη, οι τροφές σας μολυσμένες. Τι κάνετε? Τι κάνετε όταν το πιστέψετε αυτό? Τις "κάνετε" μολυσμένες αγαπημένοι μου.
 
Που ακόμα και νά'ναι, και να υπάρχουν μέσα του χημικά στοιχεία και βαρέα μέταλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχετε γνώση της δύναμης σας, αν το ευλογήσετε πριν το καταναλώσετε, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σας πειράξει τίποτα. 
Γιατί όλα εξαγνίζονται αγαπημένοι μου, εξανεμίζονται, εξαυλώνονται, και μένει καθαρή η ενέργεια της τροφής, καθαρή η ενέργεια του νερού.


Επιτρέψτε λοιπόν στη γνώση να περάσει μέσα σας, αγκαλιάστε την και κρατήστε την, και το κυριότερο εφαρμόστε την. Είστε μικροί θεοί, πότε επιτέλους θα το καταλάβετε αυτό? Πότε θα το δείτε? Είστε έτοιμοι, το καταλαβαίνετε?

Δεν υπάρχει τίποτα που να μπορούμε να κάνουμε εμείς και δεν μπορείτε να το κάνετε και εσείς. Τίποτα απολύτως. Και θα σας πω, όσο τραβηγμένο κι αν σας φανεί, ότι είστε πολύ πιό εξελιγμένοι από εμάς. Γιατί εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα της "εμπειρίας". Την έχετε εσείς, και μέσω εσάς, την λαμβάνουμε και εμείς. Μέσα από εσάς εμπειρούμαστε.
 

Δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο πολύ σας θαυμάζουμε, πόσο σας αγαπάμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σας ζηλεύουμε κιόλας.
 
Γι'αυτό στέλνουμε συνεχώς ακτίνες, γιατί μέσα από τα "κομμάτια" μας, μαθαίνουμε και μεις. 

Είστε θα λέγαμε τα γενναία μας κομμάτια. Γιατί χρειάζεται μεγάλη γενναιότητα για να κατεβείτε στα χαμηλότερα πεδία. Δε φαντάζεστε πόσο εύκολο είναι να βρίσκεστε εδώ που βρισκόμαστε εμείς, πόσο ανώδυνο, πόσο ήρεμο, πόσο γαλήνιο.
 
Αλλά μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει έξαψη, δεν υπάρχει εγρήγορση, δεν υπάρχει εμπειρία.

Κατεβαίνοντας οι πρώτοι άνθρωποι, ήταν πολύ λίγοι αριθμητικά σε σχέση με αυτό που υπάρχει σήμερα.
 
Βλέποντας εμείς, οι οντότητες του πέμπτου επιπέδου τι εμπειρίες βιώνετε, πόσες χιλιάδες συναισθήματα, και μέσα από εσάς νιώθουμε και εμείς, (δεν νιώθουμε όπως τα νιώθετε εσείς αυτούσια, αλλά παίρνουμε την γνώση του συναισθήματος και τη γνώση της κατάστασης που σας βάζει) τότε αρχίσαμε να στέλνουμε ακόμα περισσότερες ακτίνες, ακόμα περισσότερους ανθρώπους. 

Γιατί όσα περισσότερα κομμάτια μας είχαμε κάτω, τόσο περισσότερες εμπειρίες ερχόταν προς τα πάνω, και τόσο περισσότερο ενδιαφέρον αποκτούσε και η δική μας ύπαρξη.

 Όσο αστείο κι αν σας φαίνεται. Μπορεί εσείς να μας ζηλεύετε και να λέτε "μακάρι να ήμουνα εκεί", μα κι εμείς λέμε ακριβώς το ίδιο "μακάρι να ήμουνα εκεί" και προσπαθούμε με παντοίους τρόπους να έρθουμε κοντά σας, να σας πλησιάσουμε και να "βιώσουμε" μέσα από εσάς. 

Εδώ πάνω, απλά υπάρχουμε, αλλά μέσα από εσάς "βιώνουμε". Δεν χρειάζεται λοιπόν να βιάζεστε να φύγετε από αυτήν την κατάσταση. Είναι μία μαγική κατάσταση, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει στο μυαλό σας, κι ακατανόητο.
 

Ζείτε μία μαγική εμπειρία, γι'αυτό και οι περισσότεροι από εσάς κατεβαίνετε και ξανακατεβαίνετε.
 
Έτσι γίνεται αγαπημένοι μου, όταν είσαι πάνω θέλεις να είσαι κάτω, και όταν είσαι κάτω θέλεις να είσαι επάνω. 

Όπου κι αν είσαι όμως είσαι μία υπέροχη ύπαρξη. Τώρα που είσαι εδώ απόλαυσε το, βίωσε τα όλα στο έπακρο. Μη φοβάσαι, μην ντρέπεσαι, όλα είναι διαθέσιμα για εσένα. Όλες οι εμπειρίες. Ζήσε τις, μέχρι τα βάθη της ψυχής σου.


Αγκαλιάστε και στηρίξτε τα μικρά παιδιά. Αγκαλιάστε και στηρίξτε τους καινούριους αγγέλους που κατέρχονται στη γη αυτή την εποχή. Στρατιές ολόκληρες αγγέλων κατεβαίνουν στη γη για να βοηθήσουν στο έργο. Για να μάθει ο τριτοδιάστατος άνθρωπος να ζει και να κινείται πεμπτοδιαστασιακά.
 

Η χρονιά στην οποία είστε έτοιμοι να εισέλθετε είναι η χρονιά που θα εφαρμόσετε αυτά που γνωρίζετε ή που δεν θα τα εφαρμόσετε. Είναι η χρονιά που θα επιλέξετε πλέον ενεργειακά που θέλετε να βρίσκεστε. Κατάλληλο είναι και το ένα, κατάλληλο και το άλλο. Η ελεύθερη βούληση είναι νόμος στο σύμπαν.

Έχετε πάρει πολύ μεγάλη γνώση, έχετε στα χέρια σας πολλά εργαλεία. Τώρα θα καλεστείτε μέσα στο έτος που ονομάζετε 2015 να αποφασίσετε που θα σταθείτε, και πως θα πορευθείτε από εδώ και πέρα στον υπόλοιπο βίο σας.
 
Εάν αποφασίσετε να περάσετε στο επόμενο στάδιο χρησιμοποιώντας όλα όσα έχετε και εφαρμόζοντας όλα όσα γνωρίζετε ή αν θα αποφασίσετε να κάνετε ένα βηματάκι πίσω και να μείνετε εκεί που είστε. 

Σας ξαναλέω, και αυτό είναι απόλυτα κατάλληλο.
 
Δεν σας υποχρεώνει κανένας ούτε για το ένα, ούτε για το άλλο. 
Όσοι όμως αποφασίσετε να πάτε μπροστά, να ξέρετε ότι αυτή θα είναι μια χρονιά "εκτόξευσης". 

Μην φοβηθείτε την ταχύτητα, μην φοβηθείτε την ροή, μην φοβηθείτε αυτά που θα σας έρθουν, γιατί θα σας έρθουν μαζικά.
 

Προσπαθήστε να θυμάστε ότι η Πνευματική σας Οικογένεια είναι πάντα εδώ. Κι όταν λέω εδώ, εννοώ ΕΔΩ.
 Στο ΤΩΡΑ σας, στην διάσταση σας κι ας μην μας βλέπετε. 
Είμαστε πάντα εδώ για εσάς, αρκεί να μας το ζητήσετε. 
Μερικοί από εσάς έχετε ήδη καταλάβει πως λειτουργεί, από την στιγμή που ζητάς, αυτόματα λαμβάνεις.

Εδώ θα σας αποχαιρετήσω αγαπημένοι μου, αλλά θα σας αποχαιρετήσω μόνο στο επίπεδο της "δια ζώσης" επαφής που κάνουμε αυτή τη στιγμή.
 

Βρίσκομαι πάντα στο χώρο που βρίσκεστε και είμαι πάντα κοντά σας. Και θέλω να ΝΙΩΣΕΤΕ οτι σας αγαπώ πέρα από κάθε μέτρο. Όλοι σας αγαπάμε πέρα από κάθε μέτρο.
 

Θα πω μόνο τούτο, "εις το επανομιλείν"

Ο αδελφός σας Μιχαήλ. 


Ρέθυμνο 28-12-2014
Μέσω της Μάρη Κουγιτάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντίσταση - Αλλαγή

Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μας, πέρα από εμάς τους ίδιους. Η Αντίσταση είναι χαραγμένη μέσα στα κύτταρα ...