Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - Περί κοσμικών ήχων - μέσω της Μάρη Cosmic Light


Αγαπημένοι μου είμαι ο Μιχαήλ,
Καλώς ήλθατε σε μια ανώτερη μορφή σύνδεσης με το όλον. 
Τον "ΗΧΟ"

Ο ήχος πέραν των θεραπευτικών του ιδιοτήτων δημιουργεί και μια μορφή γέφυρας ή πύλης αν θέλετε για μια πιο άμεση επαφή με οντότητες που υπάρχουν στις ανώτερες σφαίρες.
Ο θεϊκός σας εαυτός είναι μια τέτοια οντότητα. Επιτρέψτε λοιπόν αν θέλετε να γίνει η ζεύξη-σύνδεση μέσα από τους δρόμους των ήχων για μια ουσιαστική επαφή με αυτό που πραγματικά είσαστε.

Ο ήχος είναι επίσης πληροφορία.
 
Μπαίνοντας μέσα στο σώμα και διαπερνώντας όλα τα κύτταρα, μεταφέρει σημαντικές πληροφορίες στο DNA. Πληροφορίες που αφορούν την κοσμική δημιουργία και την συμπαντική αρμονία. 


Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι άγνωστες σε εσάς. Ο κάθε ζώντας οργανισμός τις φέρει. Βρίσκονται όμως σε λανθάνουσα κατάσταση σε εσάς, ανενεργές θα έλεγα, λόγω του ότι αποφασίσατε πολλές χιλιάδες χρόνια πριν στο γραμμικό σας χρόνο να ξεχάσετε ποιοί είστε.
 Τώρα είναι η εποχή της ενθύμησης και είναι ζωτικής σημασίας να ενθυμηθείτε. Από αυτό θα εξαρτηθεί η επιβίωση  του είδους σας πάνω στον πλανήτη. 
Η γη μεταλλάσεται, αλλάζει, ακολουθεί τους κοσμικούς νόμους της εξέλιξης. Αν επιθυμείτε να συνεχίσετε το ταξίδι σας μαζί της χρειάζεται να αλλάξετε και σεις.

Τα εργαλεία σας δίδονται απλόχερα. Ένα από αυτά είναι και οι "ΑΡΧΕΓΟΝΟΙ
 ΗΧΟΙ" . Οι οποίοι μιμούνται στο απόλυτο τους ήχους των πλανητών. 
Αν εναρμονιστείτε μαζί τους, εναρμονίζεστε με όλο το σύμπαν.  Το σύμπαν σας αναγνωρίζει ως δόνηση. Συντονιστείτε λοιπόν με τις Κοσμικές Αρμονικές και ανεβάστε την δόνηση σας στα επίπεδα που απαιτεί η Νέα Γη.

Ο ήχος επίσης είναι χώρος. Διαπερνώντας το ηλεκτρομαγνητικό σας πεδίο, την ΑΥΡΑ σας δηλαδή, σας δείχνει ότι μπορείτε αν θέλετε να καταλάβετε πολύ μεγαλύτερο χώρο.
 

Η αύρα των περισσοτέρων από εσάς είναι πολύ μικρή-στενή θα έλεγα, λόγω του ότι δονείστε σε πολύ χαμηλή κλίμακα. Ανεβάζοντας την δόνηση σας, αυτομάτως ανοίγει, μεγαλώνει αν θέλετε η αύρα σας, καταλαμβάνοντας πολύ περισσότερο χώρο, δίδοντας σας έτσι την αίσθηση μεγαλύτερης ελευθερίας και σιγουριάς.

Ο ήχος είναι επίσης δημιουργία. Εναρμονίζοντας το είναι σας με τους Κοσμικούς Ήχους λαμβάνετε όπως σας είπα πληροφορίες. Αυτές τις πληροφορίες ο εαυτός αισθάνεται την ανάγκη να τις μεταδώσει. Γιατί αυτό ακριβώς είναι η πληροφορία. Είναι ήχος που ταξιδεύει. Έτσι γίνεστε πολύ πιο δημιουργικοί σε ότι κι αν κάνετε.

Ο ήχος όμως είναι και δύναμη. Οι εκρήξεις ενέργειας παντού στο σύμπαν εκφράζονται σαν δυνατοί ήχοι, εκκωφαντικοί πολλές φορές. Όσο πιο μεγάλη είναι η ποσότητα και η ένταση της ενέργειας που εκλύεται, τόσο πιο δυνατός είναι και ο ήχος.
 


Όποιος επιτρέψει να εναρμονιστεί απόλυτα με τον Κοσμικό Ήχο παύει αυτομάτως να φοβάται τους ήχους των κεραυνών, των σεισμών ή οποιουσδήποτε άλλους ήχους που παράγονται από τις δυνατές αρμονικές εκτόνωσης της ενέργειας.
 
Σε προσωπικό επίπεδο αυτό μεταφράζεται σε αίσθηση ασφάλειας και κατανόησης της δύναμης σας, με αποτέλεσμα να πάψετε να φοβάστε, πρωτίστως τον ίδιο σας τον εαυτό και κατ' επέκταση και τα πάντα γύρω σας. 
Ο συντονισμός με τους Κοσμικούς Ήχους μπορεί να επιφέρει την πλήρη "αφοβία".

Οι ήχοι λοιπόν είναι μια πολυεπίπεδη και πολύπλευρη υπόθεση, και αν τους το επιτρέψετε μπορούν να αλλάξουν συντριπτικά όλο σας το "είναι".
 

Έχετε την αγάπη μου και την αμέριστη υποστήριξη μου.

Ο αδελφός σας, ΜΙΧΑΗΛ.

Ρέθυμνο 24-10-2014  (Μέσω της  Μάρη Κουγιτάκη)   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντίσταση - Αλλαγή

Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μας, πέρα από εμάς τους ίδιους. Η Αντίσταση είναι χαραγμένη μέσα στα κύτταρα ...