Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Αρχάγγελος ΜΕΤΑΤΡΟΝ - Περί Κοσμικών Ακτίνων - Μέσω της Μάρη Cosmic Light


Κατανοούμε απόλυτα την δυσκολία σας να φέρετε στο συνειδητό σας την διαδικασία εξέλιξης που λαμβάνει χώρα στο σύμπαν. Είναι έννοιες που το ανθρώπινο (και όχι μόνο) μυαλό δεν μπορεί να επεξεργαστεί.  Είναι εξίσου δύσκολο και για μας να σας το δώσουμε σε μορφή "γλώσσας". Πιστέψτε μας, πολύ δύσκολο.

Η γλώσσα είναι πολύ περιορισμένη. Οι περισσότερες διαδικασίες δε δύναται να περιγραφούν σε καμία γήινη ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Γι'αυτό και πλήρη κατανόηση μπορούν να έχουν μόνο τα όντα που κατοικούν στο 5ο επίπεδο, διότι δεν επικοινωνούν σε "γλώσσα" αλλά τηλεπαθητικά. Προσπαθούμε όμως να σας το κάνουμε όσο πιό απλό και κατανοητό μπορούμε.

Έτσι και τώρα θα προσπαθήσουμε να σας λύσουμε κάποιες από τις απορίες που σας δημιουργήθηκαν αυτόν τον καιρό.
Το σύμπαν δεν είναι ένα. Τα σύμπαντα είναι άπειρα όπως και οι διαστάσεις. Οι διαστάσεις εμπεριέχονται σε όλα τα σύμπαντα και τα σύμπαντα σε όλες τις διαστάσεις. Ουσιαστικά θα λέγαμε είναι το ένα μέσα στο άλλο.

Οι πλανήτες που υπάρχουν σε κάποιο σύμπαν, πχ στο δικό σας, βρίσκονται ταυτόχρονα σε όλες τις διαστάσεις. Εν τούτοις και πολλά από τα όντα που κατοικούν στους εκάστοτε πλανήτες επίσης βρίσκονται σε όλες τις διαστάσεις. Είστε δηλαδή πολλοί από εσάς "πολυδιαστασιακοί". Υπάρχουν πτυχές σας σε όλες τις διαστάσεις.

Εδώ θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα.
 Λέμε ότι κάποιοι έρχονται από το Ε του Σειρίου. Ουσιαστικά δεν "έρχονται" αλλά εκεί βρίσκεται ένα πολύ ισχυρό τους κομμάτι από το οποίο παίρνουν πληροφορίες, όπως επίσης "στέλνουν" και πληροφορίες. Ο πλανήτης Ε είναι όμως πολύ εξελιγμένος σε σχέση με την γη όπως και τα όντα που τον κατοικούν.

Θα λέγατε σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα ότι είναι θεοί. Έχουν ενεργοποιήσει ικανότητες που ο γήινος άνθρωπος δεν είναι σε θέση να ενεργοποιήσει ακόμη.
 Τα σώματα τους είναι σχεδόν Αιθερικά και ζούν σύμφωνα με τον δικό σας γήινο χρόνο, πολλές χιλιάδες χρόνια. Αυτές οι οντότητες κατήλθαν στην γη την εποχή της "σποράς" και έδωσαν γνώση στον τότε αρχικό άνθρωπο.

Οι πρώτοι άνθρωποι ήταν ένα πείραμα όπως θα λέγατε, στα πρώτα στάδια που έγινε ο πλανήτης βιώσιμος. Τότε κατέβαιναν μόνο πολύ νέες ψυχές, άγουρες όπως θα λέγατε, με πολύ χαμηλή δόνηση, για να αποκτήσουν τις πρώτες τους εμπειρίες. Ήταν ένα πολύ πρώιμο σχολείο δηλαδή.

Όπως ήταν φυσικό ο τότε άνθρωπος είδε αυτές τις οντότητες ως θεούς γιατί με κάποιον τρόπο έπρεπε ο εγκέφαλος τους να διαχειριστεί τον όγκο, το μεγαλείο και τις δυνάμεις τους.

Καθώς όμως ο άνθρωπος εξελίχθηκε και σιγά σιγά μέσα στις χιλιετίες ανέβασε την δόνηση του, τότε αυτές οι οντότητες άρχισαν να "κατεβάζουν" ακτίνες για να μπορούν να βιώνουν μαζί με τους ανθρώπους, να τους βοηθούν ακόμη περισσότερο στην διαδικασία αύξησης της δόνησης τους ώστε ο πλανήτης να μπορέσει να γίνει και αυτός ένας "εξελιγμένος" πλανήτης και να μην μείνει για πάντα ένα "νηπιαγωγείο".

Και εδώ θα εξηγήσουμε όσο μπορούμε τι σημαίνει "κατεβάζουν ακτίνες" .

Πλέον η γη είναι ένας πολύ εξελιγμένος πλανήτης σε σχέση με αυτό που ήταν πριν μερικές χιλιάδες χρόνια. Τώρα πιά δεν ενσαρκώνονται εδώ μόνο καινούριες ψυχές αλλά και πολλές πάρα πολύ παλιές ψυχές με εμπειρίες χιλιάδων ή και εκατομμυρίων ενσαρκώσεων.

Αυτές οι ψυχές όπως καταλαβαίνετε είναι πάρα πολύ δυνατές και όταν παίρνουν σώμα εδώ, ο άνθρωπος που δημιουργείται είναι ιδιαίτερος, με ικανότητες
 που ακόμη δεν διαθέτουν όλοι. Εκείνες τις ψυχές διαλέγουν τα όντα του πέμπτου επιπέδου για να κατέβουν εδώ στην γη. Και πως γίνεται αυτό?

Ενσωματώνουν ένα μέρος της ενέργειας τους σε αυτούς τους ανθρώπους και συνδέονται μαζί τους για όλο το διάστημα που θα παραμείνουν σε αυτό το σώμα.
Το αποτέλεσμα είναι αυτοί οι άνθρωποι να ενεργοποιήσουν πάρα πολλές θεικές όπως θα λέγατε ιδιότητες και ικανότητες και να ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους.

Έτσι μετατρέπονται θα μπορούσαμε να πούμε σε Κοσμικούς Δασκάλους και Ισχυρότατους θεραπευτές. Ουσιαστικά δηλαδή και πάλι οι ανώτερες οντότητες κατέρχονται για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στην εξέλιξη της.
Οι θεικές οντότητες λοιπόν ενσωματώνονται μόνο με πάρα πολύ εξελιγμένες ψυχές που έχουν ισχυρή ενέργεια γιατί αν επιχειρήσουν να ενσωματωθούν σε κάποια πιό "άγουρη" ψυχή δεν θα μπορέσει να τους "σηκώσει".

Οι συγκεκριμένες εξελιγμένες ψυχές που τώρα παίρνουν γήινα σώματα είναι από τις ισχυρότερες που υπάρχουν στο δικό σας σύμπαν.
Και εκείνοι βέβαια κάποτε ξεκίνησαν ως νέες ψυχές. Μέσα από μία τεράστια διαδρομή έχουν φτάσει στην "θέωση" πάμπολες φορές με αποτέλεσμα να περάσουν στο στάδιο που ονομάζετε εσείς Αβατάρας. Την εξέλιξη τους την έκαναν σε πολλούς πλανήτες και όχι μόνο της 3ης διάστασης.

Μη νομίζετε ότι σε ένα κόσμο με άπειρα σύμπαντα υπάρχει μόνο ένας πλανήτης σαν την γη. Είναι επίσης άπειροι. Έχουν φτάσει λοιπόν σε ένα στάδιο που πλέον όποτε το επιθυμήσουν, κατέρχονται σε όποιον πλανήτη εκείνοι επιθυμήσουν, για να δώσουν το φως και την γνώση τους.

Πάντα όμως όταν κατέρχονται σε πλανήτη τρισδιάστατο, χρειάζεται να "φέρουν" και μέρος της ενέργειας μιας οντότητας που βρίσκεται στο ανώτερο 5ο επίπεδο. Να κατεβάσουν δηλαδή ακτίνα. Και γιατί αυτό?

Μα είναι τόσο απλό αγαπημένοι μου........γιατί μόλις πάρουν σώμα ξεχνούν αυτομάτως ποιοί είναι.......και αν κάποια θεική οντότητα δεν ενσωματώσει σε εκείνους κομμάτι της ενέργειας της υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρουν να ενεργοποιηθούν και να θυμηθούν ποιοί είναι.

Η ενέργεια της οντότητας που θα κουβαλάνε θα τους θυμίσει ποιοί είναι. Θα τους οδηγήσει στους "σωστούς" ανθρώπους στη "σωστή" στιγμή, στο "σωστό" μέρος.
Θα τους καθοδηγήσει και θα ενεργοποιήσει για ακόμα μιά φορά τον θεό μέσα στο υλικό σώμα τους.

Και είναι απαραίτητο να κατεβάζουν ακτίνα πάντα από την ίδια οντότητα?
 Όχι, δεν είναι καθόλου απαραίτητο. Αυτό εξαρτάται από τον πλανήτη που έχουν επιλέξει να κατέβουν.

Εδώ στην γη ας πούμε, έχει "κατεβάσει ακτίνες" η οντότητα που γνωρίζετε ως Αθηνά Παλλάδα. Γιατί?
 Γιατί η Αθηνά Παλλάδα είναι από τους αρχικούς "σπορείς"  της γης και αγαπά αυτόν τον πλανήτη, και ιδιαίτερα τον χώρο που ονομάζετε Ελλάς.

Εκείνη έδωσε το όνομα Ελλάς. Από την Σειριανή λέξη Ελ που σημαίνει ΦΩΣ.
Η Αθηνά είναι ισχυρότατη οντότητα που κατέρχεται από το Ε του Σειρίου που δονείται στην 5η διάσταση. Είναι μια  από τους  επτά "σοφούς" του πλανήτη Ε, και μια από τους 12 σοφούς του σύμπαντος, δηλαδή πολύ ψηλά στην ουράνια ιεραρχία. Νομίζετε οτι τυχαία της δώσατε το προσωνύμιο η Θεά της Σοφίας?

Όμως δεν είναι όλοι κατερχόμενοι από άλλους πλανήτες, ούτε είναι όλοι εξελιγμένες ψυχές με αποστολή. Οι περισσότεροι ενσαρκώνονται μόνο και μόνο για την εμπειρία. Γιατί αν ήταν όλοι το ίδιο εξελιγμένοι πάνω σ'αυτόν τον πλανήτη τότε δεν θα χρειαζόταν καμία βοήθεια η ανθρωπότητα, και πιστέψτε με χρειάζεται πολύ.

Πάρα πολλοί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη γη βρίσκονται στην διαδικασία του πρώτου τους κύκλου.
Επίσης αρκετοί προέρχονται από τον κόσμο των στοιχειακών. Εδώ πρέπει να σας πω ότι ο κόσμος των στοιχειακών είναι πολύ πιό εξελιγμένος από τον κόσμο των ανθρώπινων ψυχών, τουλάχιστον σε αυτόν τον πλανήτη.

Τα στοιχειακά σας, έχουν κάνει πάρα πολλούς κύκλους τελείωσης στον κόσμο τους και έτσι τώρα είναι δονητικά τόσο ψηλά που μπορούν πλέον να μπουν στον κόσμο των ανθρώπων για ακόμη περισσότερες εμπειρίες εξέλιξης.

Επίσης υπάρχει μια μερίδα ψυχών, αρκετά μεγάλη στη χρονική στιγμή που μιλάμε, που κατέρχονται από άλλους πλανήτες. Είναι οι λεγόμενοι εργάτες του Φωτός. Εσείς δηλαδή. Και το έργο σας είναι πολύ σημαντικό.

Κατήλθατε ξανά στη γη, αυτή τη φορά σαν ενεργειακοί πυλώνες.
Χωρίς να το γνωρίζετε στο συνειδητό επίπεδο εργάζεστε ασταμάτητα από την ώρα που γεννηθήκατε.
Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ ισχυρό ενεργειακό πλέγμα γύρω από την γη οπού στα κομβικά του σημεία βρίσκεστε εσείς.

Γεννηθήκατε σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και δημιουργήσατε ένα ισχυρότατο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, το οποίο επηρρεάζει όλη την ανθρωπότητα. Εσείς αγαπημένοι μας έχετε αφυπνίσει όλους τους ανθρώπους που είναι σήμερα συνειδητοί.

Και εκείνοι αφυπνίζουν άλλους, και έτσι έχει δημιουργηθεί ένα φαινόμενο ντόμινο και έχει μπει η ανθρωπότητα σε μιά υπέροχη ροή αφύπνισης και εξέλιξης. Καταλαβαίνετε πόσο σπουδαίο έργο κάνετε???

Και τώρα, χάρη σε σας, έχει ανοίξει ο δρόμος για να κατέλθουν ξανά στην γη τα υπερόντα. Τα οποία θα δώσουν την τελική ώθηση στην ανθρωπότητα να ξεκινήσει να ζει πλέον πεμπτοδιαστασιακά.

Δεν θα
 αποφασίσουν όμως όλοι οι άνθρωποι να ζήσουν πεμπτοδιαστασιακά.
Όσοι θα επιλέξουν να μείνουν σε χαμηλές δονήσεις θα αποβληθούν από την γη, για να πάνε σε άλλους πλανήτες λιγότερο εξελιγμένους για να συνεχίσουν εκεί την εξέλιξη τους όπως επιθυμούν. Έχετε πολλά παραδείγματα μαζικής αποβολής.

Το Τσουνάμι το 2004, οι δίδυμοι πύργοι, αεροπορικά δυστυχήματα, σεισμοί με πολλά θύματα και ένα σωρό άλλα. Όλα είναι μέσα στο κοσμικό σχέδιο γι'αυτό και δεν πρέπει να λυπάστε. Να αναγνωρίζετε τα γεγονότα. Κανείς δεν χάνετε, απλά μεταφέρεται σε έναν άλλο κόσμο που είναι συμβατός με αυτό που θέλει να είναι.

Εσείς συγκεντρωθείτε μόνο στο δικό σας δρόμο, στην δική σας αποστολή. Την βοήθεια που θέλετε να δώσετε στους άλλους τους την δίνετε έτσι κι αλλιώς. Και μόνο που βρίσκονται κοντά σας την εισπράττουν έστω και υποσυνείδητα. Έχετε μεγάλο έργο μπροστά σας και είστε μόνο στην αρχή. Συγκεντρώστε
 τις δυνάμεις σας και διοχετεύστε τις εκεί. Γιατί θα χρειαστείτε όλες σας τις δυνάμεις.


Μια ακόμη απορία σας έχει να κάνει με το τι σημαίνουν οι "κύκλοι τελείωσης".
Αυτό ακριβώς που λέει η φράση, ξεκινάω έναν κύκλο και τον τελειώνω. Ξεκινάω από την βάση και ανεβαίνω στην κορυφή. Αλλιώς θα μπορούσαμε να τους ονομάσουμε κύκλους εμπειρίας.

Μέσα από αυτές τις ενσαρκώσεις βιώνετε εμπειρίες και εξελίσσεστε σε αυτό που ονομάζετε εξελιγμένες ψυχές.
Κύκλους κάνετε σε πολλούς πλανήτες. Όπου επιλέξετε εσείς. Δεν σημαίνει ότι κλείνω τον κύκλο σε ένα συγκεκριμένο πλανήτη όμως.

Όταν ξεκινάτε έναν κύκλο στη τρίτη διάσταση ας πούμε, μπορείτε να εμπειραθείτε σε πολλούς πλανήτες της τρίτης διάστασης γιατί ουσιαστικά είναι δονητικά ίδιοι. Οπότε δεν έχει σημασία που θα ενσαρκωθείτε κάθε φορά. Το μόνο που σας περιορίζει είναι η διάσταση. Αν ανοίξετε κύκλο στην τρίτη θα τον κλείσετε στην τρίτη, και ούτω κάθ΄εξής.

Όμως εδώ υπάρχει μιά ειδοποιός διαφορά. Για να εμπειραθείτε ας πούμε στην 4η ή στην 5η διάσταση χρειάζεται να έχετε κάνει τουλάχιστον ένα κύκλο στην τρίτη, αλλιώς δεν δύναται να ενσαρκωθείτε σε υψηλότερες διαστάσεις. Οι υψηλότερες διαστάσεις έχουν και υψηλότερες απαιτήσεις. Ενεργειακά πάντα μιλάμε.

Χρειάζεται λοιπόν να έχετε ανεβάσει την δόνηση σας σε υψηλότερα επίπεδα για να πάτε στο παραπάνω σκαλοπάτι. Όταν έχετε ανέβει πολλά σκαλοπάτια, έχετε κάνει δηλαδή κύκλους τελείωσης σε πολλές διαστάσεις, και είστε πλέον μια πολύ ισχυρή οντότητα, τότε πλέον μπορείτε να κινείστε όπως θέλετε. Δηλαδή να ξεκινήσετε έναν κύκλο στην 7η ή στη 5η ή στην 3η ή και σε παραπάνω από μία ταυτόχρονα.

Εδώ όμως θα σταματήσουμε την πληροφόρηση γι'αυτό το θέμα γιατί δεν δύναται να μπορέσετε να κατανοήσετε περαιτέρω αυτή τη διαδικασία. Μέχρι εδώ είναι καλά.

Ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για την υπέροχη επικοινωνία.

Να έχετε εμπιστοσύνη.


ΜΕΤΑΤΡΟΝ  

Ρέθυμνο
 12-01-2015

Μέσω της Μάρη ΚουγιτάκηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Γνωρίζεις?

Γνωρίζεις ότι ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσεις μια πλήρη και γεμάτη από εμπειρίες ζωή? Γνωρίζεις ότι αυτό είναι δικα...