Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

ΜΕΤΑΤΡΟΝ - 30/11/2015


Πρόσφατα σας δόθηκαν πληροφορίες για την προσπάθεια χειραγώγησης της ενέργειας.
Είναι σημαντικό να γειώσετε αυτές τις πληροφορίες και να καταλάβετε οτι η προσπάθεια χειραγώγησης μπορεί να γίνει με παντείους τρόπους. 

Χρειάζεται να μπορείτε να το αναγνωρίζετε αυτό, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε πότε αρχίζετε να ξεφεύγετε από τα όρια σας και προσπαθείτε να χειραγωγήσετε την ενέργεια.
Καλό είναι να απέχετε από αυτές τις συμπεριφορές, διότι ρίχνουν το δονητικό σας επίπεδο πολύ χαμηλά.

Σας έχουμε ξεκαθαρίσει οτι η ενέργεια δεν χειραγωγείται, δεν είστε σε θέση να την χειραγωγήσετε.
 
Όμως με την πρόθεση σας να την χειραγωγήσετε, σε συνδυασμό με την προσπάθεια, ρίχνετε το βιομαγνητικό σας πεδίο πολύ χαμηλά.
Καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές γιατί ο εαυτός σας μπορεί να ξεφύγει από πολλές πλευρές. Το μυαλό μπορεί με πολλούς τρόπους να σας ξεγελάσει.

Μπορεί να νομίζετε οτι θέλετε να προσφέρετε καλό σε κάποιον, αλλά με την χειραγώγηση το μόνο που καταφέρνετε είναι να μπλοκάρετε και αυτόν και εσάς τους ίδιους.
Αφήστε τα πράγματα απλά να ρέουν, δεν έχετε ακόμη καταλάβει τι σημαίνει "βρίσκομαι στην ροή". 
Στη ροή με απόλυτη εμπιστοσύνη. Όλα είναι όπως πρέπει να είναι, δεν χρειάζεται να πιέζετε για να αλλάξετε καταστάσεις ή συμπεριφορές. 

Έχετε λοιπόν ένα μικρό "θέμα" το οποίο θα ονόμαζα απόσπαση προσοχής.
Είστε στον σωστό δρόμο, έχετε κάνει άλματα μπροστά, έχετε εξελιχθεί πάρα πολύ, αλλά ακόμα πολύ εύκολα αποσπάται η προσοχή σας. 
Εκεί χρειάζεται λίγο ακόμα να το δουλέψετε αυτό το κομμάτι σας. Δεν έχετε βάλει ακόμα ο κάθε ένας σας τις προσωπικές του δικλείδες ασφαλείας.

Μπαίνετε στην ροή, νιώθετε πολύ καλά με αυτό, αλλά πολλές φορές από κάτι πολύ μικρό, επέρχεται διάσπαση της προσοχής και ξεφεύγετε.
 Αρχίζει το μυαλό να παίρνει πάλι τα ινία, με αποτέλεσμα να κάνετε πισωγυρίσματα. 
Και ενώ είστε στον κατάλληλο δρόμο και το γνωρίζετε, παράλληλα αναρωτιέστε γιατί τα πράγματα μπλοκάρουν και δεν πάνε όπως θέλετε να πάνε. 
Γιατί δεν καταφέρνετε να υλοποιήσετε αυτά που θέλετε, τη στιγμή που γνωρίζετε οτι κάνετε σωστά βήματα.

Όλο αυτό συμβαίνει γιατί χρειάζεται να ολοκληρωθεί αυτό το κομμάτι, χρειάζεται να είστε ολοκληρωμένοι και όχι αποσπασμένοι.
Και δεν εννοώ οτι αυτό επιτυγχάνεται από την μία μέρα στην άλλη, δεν λέω οτι δεν χρειάζεται δουλειά εκ μέρους σας, αλλά είναι σημαντικό να το "δείτε".
Αυτό που είναι σημαντικό αυτή την στιγμή που ακούτε αυτά τα λόγια είναι να το δείτε.
Δεν υπάρχει καμία προσδοκία στο να το φτιάξετε αυτόματα, αρκεί να το δείτε.

Από την στιγμή που θα το δείτε, μετά κάθε φορά που αποσπάται η προσοχή σας θα το αντιλαμβάνεστε, και έτσι θα μπορείτε αν επιλέξετε, να κάνετε κάτι για αυτό.
 
Θα μπορείτε συνειδητά πλέον να το επιτρέψετε ή να μην το επιτρέψετε.
Μέχρι τώρα μόνο το επιτρέπετε γιατί απλά δεν το αντιλαμβάνεστε. Είναι καιρός να αρχίσετε να το αντιλαμβάνεστε και αυτό.

Βρίσκεστε σε ένα κομβικό σημείο της εξέλιξης σας.
Μέχρι τώρα δεν σας είχαμε μιλήσει για την απόσπαση προσοχής
γιατί είχατε άλλα σπουδαιότερα κομμάτια να γειώσετε, ώστε να φτάσετε εδώ που είστε σήμερα. 
Τώρα όμως είστε ακριβώς στο σημείο που είναι σημαντικό να δουλέψετε την απόσπαση προσοχής, διότι πλέον είναι από τα βασικά πράγματα που σας "κρατάει κάτω".

Αν καταφέρετε να παρατηρείτε το μυαλό σας την ώρα που σας αποσπά την προσοχή, σιγά σιγά εν καιρό θα μπορείτε και να το ελέγξετε.
 
Όχι απότομα, ούτε με βία, ούτε με πίεση. Αυτό που σας αρκεί είναι να αρχίσετε απλά να το παρατηρείτε, και να αντιλαμβάνεστε εκείνη την ώρα τι ακριβώς συμβαίνει.

Αν το κάνετε αυτό θα δείτε οτι σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα θα το νιώσετε "εύκαμπτο", θα νιώσετε οτι μπορείτε να παίξετε με αυτό. Και λίγο αργότερα, θα καταλάβετε, θα νιώσετε, οτι μπορείτε να το ελέγξετε.
Οπότε πλέον θα έγκειται στην δική σας ελεύθερη βούληση το αν θα επιτρέπετε ή όχι να σας αποσπάσει την προσοχή.

Ζείτε την ανθρώπινη εμπειρία, οπότε είναι πολύ φυσικό το μυαλό σας να έχει κυρίαρχο ρόλο.
 
Την διαφορά όμως θα κάνει, το οτι θα γνωρίζετε συνειδητά όταν συμβαίνει απόσπαση, και έτσι δεν θα "χάνεστε". Δεν θα νιώθετε χαμένοι και ακυρωμένοι, θα είστε σε πλήρη συνείδηση.
Θα λέτε "τώρα βιώνω τον άνθρωπο, δεν με πειράζει καθόλου, επιτρέπω στο μυαλό μου να βιώσει τον δικό του ρόλο σε αυτό", και όλο αυτό θα γίνεται με πλήρη συνείδηση.

Είστε στο σημείο που μπορείτε πλέον να το δείτε όλο αυτό, αρκεί να είστε λίγο πιό συνειδητοί.
 
Αν έχετε παρατηρήσει, όταν είστε συνειδητοί (και είμαι σίγουρος οτι αν ανατρέξετε στο πρόσφατο παρελθόν, θυμάστε πολλές τέτοιες στιγμές) δεν σας ξεφεύγει τίποτα, πραγματικά τίποτα. 
Και την κάθε σας σκέψη, και την παραμικρή ενόχληση, τα πιάνετε στο αέρα. 

Μόνο όμως όταν όμως βρίσκεστε σε πλήρη συνείδηση.
Ζώντας και βιώνοντας το "Τώρα" στην τρισδιάστατη πραγματικότητα σας, αλλά με μία πεμπτοδιάστατη συνείδηση. Και αυτό είναι η παρατήρηση. Κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Το ξέρετε οτι μπορείτε, έχετε φτάσει ήδη εκεί, αλλά ακόμα δεν έχετε επιτρέψει να εκφραστεί ολοκληρωτικά, δεν έχετε επιτρέψει ακόμα στον παρατηρητή να βγει προς τα έξω. 

Και αυτό είναι που σας λέω σήμερα.
Να προσπαθείτε κάθε μέρα λίγο περισσότερο και λίγο περισσότερο, ώστε να έρθει η ευλογημένη μέρα που θα μπορείτε επί εικοσιτετραώρου βάσεως να ζείτε την ανθρώπινη εμπειρία έχοντας πλήρη συνείδηση. 

Και έτσι είναι.


ΜΕΤΑΤΡΟΝ
Αθήνα 30/11/2015

Μέσω της Μάρη ΚουγιτάκηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia