Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΚΡΥΩΝ Ρέθυμνο - 18/08/2016


Χαιρετισμούς από την εστία. 
Είμαι ο Κρύων της μαγνητικής υπηρεσίας.

Και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που για μια ακόμα φορά βρίσκομαι μαζί σας εδώ, στον ίδιο χώρο, μετά από έναν χρόνο σύμφωνα με την γήινη δική σας μέτρηση.
Μία ιδιαίτερη μέρα η σημερινή, ιδιαίτερη ενεργειακά, με ιδιαίτερες οντότητες, μια υπέροχη ομάδα, όπως βέβαια και στην προηγούμενη συνάντηση μας.
Σήμερα είμαι εδώ για να σας δώσω κάποιες πληροφορίες για το Πλέγμα.
Είναι σημαντικό να καταλάβετε οτι οι πληροφορίες έρχονται στον κάθε ένα από εσάς μόνο όταν είστε έτοιμοι να τις ακούσετε. 
Δεν έρχονται νωρίτερα, αλλά ούτε και αργότερα. Όλα γίνονται με μαθηματική ακρίβεια και απόλυτο συντονισμό στον κατάλληλο πάντα χρόνο.

Όταν δεν είστε έτοιμοι να ακούσετε κάτι και να μπορέσετε να το διαχειριστείτε, δεν πρόκειται αυτή η πληροφορία να φτάσει σε εσάς, ακόμη κι αν έχει φτάσει σε όλους τους γύρω σας.
Και εμείς γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ποιοί αλλά και πότε, είναι έτοιμοι να ακούσουν, και τι, αλλά και πότε είστε έτοιμοι να μπείτε λίγο πιό βαθιά σε αυτό που ονομάζουμε συμπαντική γνώση.

Γνωρίζετε καλά και δεν χρειάζεται να το ακούσετε από εμένα, οτι όσοι βρίσκεστε σε αυτόν τον χώρο σήμερα, έχετε κάνει άλματα συνειδητότητας μέσα στον τελευταίο χρόνο.
 
Δεν έχετε καμία σχέση με τον άνθρωπο που ήσασταν πέρυσι την ίδια μέρα. Το γνωρίζετε, το νιώθετε, το βλέπετε.
Και αυτό οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στο νέο, τελειωμένο μαγνητικό σας Πλέγμα.
Το αριστούργημα της ομάδας ΚΡΥΩΝ.

Ίσως γνωρίζετε, ίσως και όχι, οτι η ομάδα Κρύων εργάζεται με το Μαγνητικό Πλέγμα της Γης. Στην προηγούμενη μας συνάντηση σας είχα πει οτι έχουμε κάνει άκρως καλλιτεχνική εργασία, οτι η ομάδα Κρύων έχει οικοδομήσει ένα αριστουργηματικό επίτευγμα όσων αφορά το Πλέγμα σας.

Σήμερα θα σας δώσω περισσότερες πληροφορίες για την λειτουργία και τον λόγο ύπαρξης αυτού του Πλέγματος, αλλά και την δική μας εργασία. Τι κάνουμε τόσα χρόνια, γιατί βρισκόμαστε εδώ και γιατί εργαζόμαστε με το Πλέγμα της Γης.
Δεν εργαζόμαστε μόνο με το Πλέγμα της Γης αλλά και πάρα πολλών άλλων πλανητών. Η συγκεκριμένη ομάδα όμως που εργάζεται με την Γη, βρίσκεται στο Πεδίο για πάνω από 40 χρόνια.

Το Πλέγμα σας χρειαζόταν να αποδομηθεί τελείως και να ανασυσταθεί εκ νέου και πλήρως. Με εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις, εντελώς διαφορετικές ενώσεις, εντελώς διαφορετικά μαγνητικά σχήματα.
Αυτό ήταν απολύτως απαραίτητο να γίνει αν θέλαμε η Γη να προχωρήσει μαζί με το υπόλοιπο ηλιακό σας σύστημα στην ανάληψη. 

Με το παλαιό Πλέγμα δεν υπήρχε καμία περίπτωση να τα καταφέρει ο πλανήτης σας, αλλά ούτε και εσείς.
Γιατί το παλαιό Πλέγμα ήταν έτσι δομημένο που δεν θα μπορούσε να "σηκώσει" την Νέα Ακτινοβολία. 

Θα σας πω ετούτο. Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο του δικού σας Ήλιου, τα τελευταία 100 χρόνια είναι αυξημένο κατά 2000% από ότι ήταν πριν.
 
Αν δεν σας λέει κάτι αυτή η πληροφορία, ή δεν μπορείτε να την επεξεργαστείτε, μείνετε μόνο στους αριθμούς και στα νούμερα.
2000% περισσότερο ενισχυμένο το μαγνητικό πεδίο του Ήλιου σας, σημαίνει ισχυρότερη ακτινοβολία κατά 2000% επίσης. Ισχυρότερες Ηλιακές καταιγίδες, και πολύ, μα πάρα πολύ μεγαλύτερη εισροή φωτονίων στην ατμόσφαιρα.

Χρειαζόταν λοιπόν να ανασυσταθεί και να αναδομηθεί το Πλέγμα του πλανήτη σας, ώστε να μπορεί να εισπράττει τις νέες Ηλιακές εκπορεύσεις, δίχως να δημιουργούνται ανισορροπίες στα είδη που κατοικούν επάνω στον πλανήτη, αλλά επίσης να μην δημιουργούνται ανισορροπίες και σε όλο το Γαλαξιακό σας σύστημα.
Διότι αν υπάρξει ανισορροπία σε έναν πλανήτη, με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο επηρεάζεται ολόκληρος ο Γαλαξίας, και ακόμη παραπέρα.

Πέραν αυτού, έγινε και μια ολική ανασύσταση σε όλο το Ηλιακό σας σύστημα. Όλοι οι πλανήτες που βρίσκονται στο Ηλιακό σας σύστημα έχουν νέο και αναδομημένο Πλέγμα διότι όλοι επηρεάζονται ανάλογα από τον Ήλιο σας.
Και αυτή, είναι η δική μας εργασία. Για να μπορέσει όλο το σύστημα να ακολουθήσει.
Η λεγόμενη Ανάληψη για την οποία μιλάτε εδώ και αρκετά χρόνια, είναι διαγαλαξιακή υπόθεση αγαπημένοι μου. Ίσως δεν το έχετε αντιληφθεί αυτό. 

Αν ξεφύγετε από τον περιορισμό της ατομικότητας, τον περιορισμό του πλανήτη, τον περιορισμό του Ηλιακού συστήματος, τον περιορισμό του Γαλαξία, τότε θα αντιληφθείτε οτι ολόκληρο το Σύμπαν μέσα στο οποίο βρισκόμαστε τώρα, βρίσκεται σε διαδικασία Ανάληψης.
Όπως καταλαβαίνετε, χρειαζόταν να γίνουν άμεσες, γρήγορες και ιδιαίτερα ακριβείς εργασίες, ώστε να μη έχουν αρνητικές επιπτώσεις οι οντότητες που κατοικούν σε οποιονδήποτε πλανήτη.

Και εδώ θα σταθώ για να σας μιλήσω λίγο για τα ιδιαίτερα έντονα σωματικά συμπτώματα που οι περισσότεροι έχετε τον τελευταίο καιρό, ειδικά μέσα τον τελευταίο γήινο χρόνο. Και μπορεί να γνωρίζετε οτι οφείλονται στην αλλαγή της βιολογίας σας, αλλά πλέον είναι τόσο έντονα, ειδικά σε ορισμένους από εσάς, που στους
 περισσότερους έχει μπει έντονα η ανησυχία οτι έχετε αρχίσει να ασθενείτε. Δεν ισχύει όμως αυτό αγαπημένοι μου. Δεν ισχύει καθόλου.

Οι Ηλιακές Εκπορεύσεις είναι πλέον τεράστιες ο ήδη τεράστιος όγκος Φωτονίων που εισερχόνταν στον πλανήτη και διαπερνούσε καθημερινά τα σώματα σας, δεν μπορείτε καν να φανταστείτε πόσο πολύ έχει αυξηθεί. 
Και ναι μεν το Πλέγμα είναι το πλέον κατάλληλο αυτή τη στιγμή ώστε να μπορεί να φιλτράρει όλη αυτή την τεράστια ενέργεια του Ηλιακού Φωτός, και ναι μεν τα σώματα σας έχουν ήδη μπει στην διαδικασία Ανάληψης και Επανένωσης του
Dna σας, αλλά όλη αυτή η τεράστια και απότομη αλλαγή εκφράζεται και σωματοποιείται σε εσάς σαν έντονοι πόνοι σε διάφορα σημεία στο σώμα. 
Ίσως είναι στα κόκκαλα σας, στο γαστρεντερικό σας σύστημα, στο γεννητικό σας σύστημα, ή ακόμη μπορεί να εκφραστεί και ως έντονη δυσλειτουργία των αδένων σας. 

Πηγαίνετε, πηγαίνετε σους γιατρούς σας. Εξεταστείτε, ψάξτε, μόνο και μόνο για να δείτε. Δεν θα βρείτε τίποτα. Ούτε εκείνοι δεν θα μπορούν να εξηγήσουν γιατί έχετε αυτά τα συμπτώματα.
Κάντε το για να σας φύγει επιτέλους αυτή η σκέψη.

Αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να σας συμβεί. Είναι η απόδειξη της ίδιας της βιολογίας σας οτι προχωράτε. Οτι είσαστε σε καλό δρόμο.
 
Αλλάζετε, ανεβαίνετε, μεταλλάσσεστε.
 
Γινόσαστε κάτι καλύτερο από αυτό που ήσασταν, κάτι μεγαλύτερο, κάτι περισσότερο εξελιγμένο.

Εγώ ο Κρύων λοιπόν σας ζητώ, μονάχα όμως αν και εφ'όσον το επιθυμείτε, να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας με όλα του τα συμπτώματα, σε όλες του τις πτυχές.
Να αγκαλιάσετε οτιδήποτε νιώθετε και να πείτε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Να το πείτε την ώρα που νιώθετε το οποιοδήποτε σύμπτωμα, τον οποιοδήποτε πόνο, γιατί εκείνη ακριβώς την ώρα αγαπημένοι λαμβάνετε ένα δώρο, όσο δύσκολο κι αν σας είναι να το καταλάβετε.

Έχουμε ακόμη δρόμο, αρκετό δρόμο. Άλλωστε η διαδικασία της εξέλιξης είναι μια διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ.
 
Όμως αυτό που έχει την μέγιστη σημασία είναι οτι η διαδικασία έχει αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια, και σήμερα θα μπορούσα να πω με γήινους δικούς σας όρους οτι έχετε περάσει ήδη το μισό της διαδρομής, και είμαστε πάρα πολύ υπερήφανοι γι'αυτό.
Όλοι εσείς και όλοι εμείς, φέρνουμε το φως και την Ανάληψη στο Σύμπαν μας.

Και σας ευχαριστούμε.

ΚΡΥΩΝ
 
Ρέθυμνο 18/08/2016 - Μέσω της Μάρη Κουγιτάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αντίσταση - Αλλαγή

Κανείς δεν είναι υπεύθυνος για αυτά που συμβαίνουν στην ζωή μας, πέρα από εμάς τους ίδιους. Η Αντίσταση είναι χαραγμένη μέσα στα κύτταρα ...