Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ


Απόσπασμα από ομαδική επικοινωνία που έλαβε χώρα μια μαγική νύχτα στην Ικαρία, στις 30 Ιουνίου του 2017. Οι πληροφορίες που αναφέρονται σε μέλη της ομάδας και οποιαδήποτε προσωπικά στοιχεία, έχουν αφαιρεθεί για την προστασία των προσωπικών δεδομένων }


Καλησπερίζω και καλωσορίζω τον Κύκλο.
Είμαι ο Μελχισεδέκ, και είμαι κοντά σας με την ιδιότητα του Μέγα Αλχημιστή.

Επιθυμώ να ξεκινήσω την διάδραση με αυτήν την όμορφη παρέα σήμερα, λέγοντας σας, Καλωσορίσατε στο Νησί μου, την Ικαρία.
Ο τόπος εδώ είναι άμεσα συνδεδεμένος με την ενέργεια μου ή αλλιώς η ενέργεια μου είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον τόπο.
Έχω τελέσει δύο πολύ σημαντικές για εμένα ενσαρκώσεις εδώ.
Στον γεωγραφικό χώρο που λέγεται Ελλάδα, εδώ, το νησί της Ικαρίας είναι ο "τόπος" μου. Καλωσήλθατε.

Θα σας μιλήσω για το σύστημα θεραπείας μέσω του ήχου, μιάς και αυτή ήταν η αφορμή να επισκεφθείτε τούτο τον υπέροχο τόπο.

Το σύστημα θεραπείας μέσω του ήχου, μέσω των δονήσεων, (και γενικά όλες οι θεραπευτικές προσεγγίσεις που βασίζονται στις Δονήσεις) είναι ένα καθαρά αλχημικό σύστημα.
Όσοι άνθρωποι σήμερα έλκονται από αυτόν τον τρόπο θεραπείας, και αισθάνονται την επιθυμία να τον κάνουν κτήμα τους, έχουν ήδη ενεργοποιήσει τον εσωτερικό τους Αλχημιστή.
Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Δόνηση στα σώματα σας είναι εκπληκτικός, και τα αποτελέσματα ακόμη εκπληκτικότερα.
Ακόμη δεν κατέχετε όλη την γνώση για το πως ακριβώς λειτουργεί αυτό.
Ακόμη το ψάχνετε. Αυτό που έχουν ανακαλύψει οι επιστήμονες σας με τις έρευνες τους είναι μόνο ένα μικρό κομμάτι της αλήθειας.
Εν καιρώ...

Θέλω να πω σε εσάς τους Ηχοθεραπευτές, οτι δεν θα πρέπει να σας εντυπωσιάζει όταν πολύ συχνά, συχνότατα, έχετε θαυμαστά αποτελέσματα ίασης στις θεραπείες σας.
Την ώρα που εργάζεστε με τον δέκτη σας, δεν εργάζεται μόνο το σώμα σας.
Εκείνη την ώρα εργάζεται ο εσωτερικός σας Αλχημιστής, με εργαλείο τις δονήσεις, μετασχηματίζει ποιότητες και ενέργειες, μετασχηματίζει τα ίδια τα υποατομικά σωματίδια στο σώμα του δέκτη σας.
Αυτός είναι ο λόγος που έχετε τόσο συχνά πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα, ακόμα και αν η πρόθεση του ίδιου του δέκτη ή και η δική σας, είναι απλά να προσφέρετε μία ηχοχαλάρωση.
Αυτό είναι η εξωγενής πρόθεση, αυτό που φαίνεται δηλαδή.
Η εσωτερική πρόθεση μπορεί να είναι εντελώς διαφορετική.
Πολύ συχνά, αυτό που φαίνεται δεν είναι αυτό που ΕΙΝΑΙ.
Ή αλλιώς, αυτό που ΕΙΝΑΙ συνήθως δεν φαίνεται σε αυτό που "φαίνεται".

Κρατήστε αυτήν την γνώση, και λειτουργήστε από εδώ και πέρα, με αυτό το εργαλείο που έχετε στα χέρια σας, πιό συνειδητά.
Διότι έχοντας την γνώση της εσωτερικής Αλχημείας, μπορείτε πλέον να το κάνετε συνειδητά, και αυτό θα εντείνει ακόμα περισσότερο την ενέργεια του αποτελέσματος.
Να ξέρετε οτι η Αλχημεία δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζετε.
Ένας Αλχημιστής δεν είναι κάποιος που παίζει με υγρά ή κρυστάλλους.
Δεν περιορίζεται.
Η Αλχημεία είναι μία συμπαντική διαδικασία. Μπορείς να δημιουργήσεις Αλχημεία με οτιδήποτε υπάρχει, σε όλο το σύμπαν.

Δεν περιορίζεται σε αυτό που έχει περάσει στην γνώση σας και στην φιλοσοφία σας, το να κατασκευάσουμε την Φιλοσοφική Λίθο ή να κάνουμε το Κάρβουνο Χρυσάφι. Αυτά είναι μόνο δύο από τις πολλές εργασίες της Αλχημείας, αλλά έχουν μείνει σε εσάς ως πολύ σημαντικά, γιατί είναι μεγάλα επιτεύγματα για τρισδιάστατους πλανήτες όπως ο δικός σας, και έχετε συνδέσει την ουσία της Αλχημείας με αυτά.

Όμως η ίδια σας η ζωή, δεν είναι τίποτε άλλο από μια Αλχημική διαδικασία.
Η ίδια σας η ύπαρξη είναι Αλχημική διαδικασία.
Η δημιουργία ενός ανθρώπου, ενός ζώου, ενός φυτού γίνεται μόνο μέσα από Αλχημικές διαδικασίες.
Όλα, τα πάντα, είναι Αλχημεία.

Βρίσκεστε εδώ σήμερα και παίρνετε αυτές τις πληροφορίες, γιατί τώρα είναι η ώρα που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με σωφροσύνη, με σεβασμό, με ταπεινότητα, αλλά το κυριότερο, είναι τώρα η ώρα να αρχίσετε να εμπιστεύεστε 100% αυτό που είστε, 100% αυτό που κάνετε, 100% αυτό που θέλετε να δημιουργήσετε.
Είναι η ώρα να εμπιστευθείτε 100% τον Αλχημιστή δημιουργό μέσα σας.
Διότι κάθε τι που δημιουργείτε, αρχικά σε ενεργειακό επίπεδο, και μετά κατά συνέπεια εμφανίζεται στην πραγματικότητα σας, είναι μια δική σας Αλχημική διαδικασία - δημιουργία.

Αυτό όμως για να επιτευχθεί, και να γίνει σωστά όλη η διαδικασία, χρειάζεται εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη είναι ο Καταλύτης για την δημιουργία.
Χωρίς αυτήν, η επιθυμία είναι μόνο επιθυμία.
Με αυτήν, είναι Αλχημεία. Είναι αποτέλεσμα και δημιουργία.

Γνωρίζω οτι ο κάθε ένας από εσάς, έχει τα δικά του εσωτερικά κρατήματα.
Τα δικά του εσωτερικά φρένα. Τους δικούς του λόγους που τον κάνουν να αισθάνεται ότι δεν μπορεί εύκολα να φτάσει, εκεί που θα ήθελε να φτάσει.

Τώρα είναι η ώρα αυτά τα φρένα να τα λύσετε.
Το εσωτερικό σας "μηχάνημα" θα το παρομοιάζαμε σαν ένα κινητήρα με πολλά άλογα. Αλλά έχετε τραβηγμένα τα χειρόφρενα. Οπότε όσο και να πατάτε γκάζι, ενώ το έχετε, το ακούτε να βρουχάται μέσα σας, το όχημα δεν μπορεί να φύγει μπροστά.

Τώρα είναι η ώρα να το λύσετε. Εσείς οι ίδιοι. Γιατί τα φρένα και τα εμπόδια δεν σας τα βάζει κανένας άλλος. Κανένας δεν μπορεί να σας βάλει εμπόδια, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι.
Και ναι μεν είναι θεμιτό κάποιες φορές να το κάνετε αυτό, γιατί είναι μέρος της ανθρώπινης εμπειρίας σας, γιατί στα τρισδιάστα πεδία η διαδικασία της εξέλιξης συνήθως γίνεται μέσα από την δυσκολία, τώρα όμως τα εμπόδια πρέπει να υπερπηδηθούν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβετε τι μπορείτε να κάνετε, και πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε.

Οτι κι αν βιώσατε, ότι κι αν περάσατε, όσο πόνο κι αν ένιωσε ο κάθε ένας από εσάς, τώρα έχει μείνει πίσω. Τελείωσε, έφυγε, είναι πίσω. Και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε, για να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω σας συνειδητά.

Πολλές φορές κρατάτε πράγματα μέσα σας, ζωντανά, που στην πραγματικότητα δεν υφίστανται πλέον.
Είναι πεπερασμένα. Έχουν τελειώσει. Αλλά εσείς μένετε προσκολλημένοι σε πόνους ψυχικούς ή ακόμη και σωματικούς, που αφορούν το παρελθόν.
Το παρελθόν όμως δεν υπάρχει, έχει φύγει. Όπως δεν υπάρχει και το μέλλον, δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Υπάρχει μόνο το Τώρα. Χρειάζεται να είστε συγκεντρωμένοι, επικεντρωμένοι στο Τώρα.

Κλείστε λίγο τα μάτια, και νιώστε πως είστε Τώρα, αυτή τη στιγμή που βρίσκεστε εδώ. Πως νιώθετε αυτή την στιγμή? Αυτό το ΤΩΡΑ?

Αυτό το ΤΩΡΑ, μετά από λίγη ώρα δεν θα υπάρχει. Θα έχει τελειώσει.
Μετά από λίγη ώρα να νιώθετε πως είστε ΕΚΕΙΝΗ την στιγμή. 
Την ώρα που κάνετε το μπάνιο σας, την ώρα που χτενίζετε τα μαλλιά σας, την ώρα που ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας. Γιατί μόνο αυτό το Τώρα έχετε.

Αντιλαμβάνομαι και αισθάνομαι, ότι υπάρχει μια έντονη συγκίνηση στην ομήγυρη. Μια συγκίνηση που θα είναι και η Εκκίνηση εάν και εφ'όσον το επιτρέψετε.

Λύστε τα χειρόφρενα. Είστε απόλυτα ασφαλείς.


ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕΛΧΙΣΕΔΕΚ - Μέσω της Μάρη Κουγιτάκη

Αρμενιστής - Ικαρία, 30 Ιουνίου 2017


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia