ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το θεραπευτικό σύστημα Akasha Biopractice® ( Ακασική Βιοθεραπεία) αποτελεί ένα από τα 3 συστήματα της μεθόδου AkashaTherapy®.

Η Βιοενέργεια είναι μία, όπως και αν ονομάζεται από τις διάφορες μεθόδους που την χρησιμοποιούν, και είναι η ίδια ζωτική ενέργεια που ρέει με φυσικό τρόπο μέσα, έξω και γύρω από τον καθένα μας. Είναι ένα "φυσικό υλικό" του κόσμου μας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκούσια από όλους, ώστε να λειτουργήσει θεραπευτικά σε πλήθος περιπτώσεων σωματικών ή νοητικών.

Η Βιοενέργεια διοχετεύεται με τη μορφή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλής συχνότητας, τα οποία αναγνωρίζονται και μεταφράζονται ως δόνηση.
Τα τελευταία 15 χρόνια, ερευνητικά ιδρύματα που ανήκουν σε μεγάλα πανεπιστήμια όπως
Stanford, Prinston, Yale, Berlin Univestity, Geneva University, Bielefeld University κα. μελετούν τη Βιοθεραπεία και τα αποτελέσματά της.

     Ο Dr Gary E. Schwartz (καθηγητής Ψυχιατρικής και Ψυχολογίας στο πανεπιστήμιο του Yale) έχει τελέσει αρκετά πειράματα για να αποκαλύψει την αλήθεια σχετικά με την ύπαρξη ενεργειακών πεδίων, της λειτουργίας αυτών, αλλά και να διαπιστώσει το δυναμικό τους στην βελτίωση της υγείας μας. 

Το συμπέρασμα αυτών των πειραμάτων ήταν οτι τα επίπεδα της ενέργειας ήταν όντως πραγματικά, ανιχνεύσιμα, μετρήσιμα, και αξιοσημείωτα.
Τα πειράματα έδειξαν ότι η Βιοθεραπεία έχει σημαντική επίδραση στην λειτουργική κατάσταση, τη φυσική κατάσταση, και προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην εγκεφαλική δραστηριότητα, την χημική δραστηριότητα, και τη δραστηριότητα της καρδιάς.
Υπήρξαν επίσης μετρήσιμες αλλαγές στα επίπεδα απορρόφησης της ακτινοβολίας Γάμμα κατά τη διάρκεια των συνεδριών.
 

Ο Αμερικανός παθολόγος ιατρός Dr Richard Gerber, στο βιβλίο του «Δονητική Ιατρική» γράφει :
" Όλες οι ασθένειες προέρχονται από μια δυσαρμονία ανάμεσα στο νοητικό και το πνευματικό επίπεδο του ανθρώπου.
Η ασθένεια, πριν εκδηλωθεί στο φυσικό σώμα, εμφανίζεται στο αιθερικό.
Η δονητική ιατρική επιχειρεί να ενσωματώσει την πνευματικότητα του ανθρώπου στην επιστήμη, κάτι που δυστυχώς μέχρι σήμερα έχει αφεθεί έξω απ’ το ιατρικό πρότυπο."

Το σύστημα τεχνικών της Ακασικής Βιοθεραπείας χρησιμοποιεί την φυσική ενέργεια, μεταφέροντας συχνότητες φωτός στο DNA. Πηγαίνοντας πέρα από την ίαση, ενεργοποιεί πληροφορίες που υπάρχουν αποθηκευμένες εκεί και συχνά βρίσκονται ανενεργές. 

Το ανθρώπινο είδος μπαίνει πλέον σε ένα νέο επίπεδο γνώσης της θεραπευτικής χρήσης των συχνοτήτων, και ο στόχος της Ακασικής Βιοθεραπείας είναι ακριβώς αυτό.
Να μπορέσει ο άνθρωπος πέραν της ίασης, να ενεργοποιήσει ξανά την εσωτερική του σοφία. Να αφήσει κάτω έστω κάποια από τα "δεκανίκια" του, και τελικά να βρει το δικό του μονοπάτι, τα χαρίσματά του, την έμπνευση του,  και μέσα από αυτά την αυτοίαση του.

Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν εξαρτάται και δεν περιορίζεται από θρησκευτικές πεποιθήσεις, διατροφικές συνήθειες ή πολιτισμικό υπόβαθρο.
Δεν καλύπτεται από κανένα πέπλο μυστηρίου και δεν είναι για "λίγους και μυημένους", παρά την άποψη που επικρατεί σε ορισμένα θεραπευτικά συστήματα.

Η Ακασική Βιοθεραπεία δεν διακόπτει τυχόν θεραπείες που προϋπάρχουν, ούτε αποτρέπει επεμβάσεις που έχουν συσταθεί από ιατρούς. Σε καμία περίπτωση δεν καταργεί, ούτε ανταγωνίζεται την κλασική ιατρική, αντίθετα τη συμπληρώνει. Για τον λόγο αυτό σε όλα τα σοβαρά προβλήματα, ψυχικά ή σωματικά, απαιτείται και ιατρική παρακολούθηση.

Το σεμινάριο είναι διήμερο, και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαίου 2018 στην Λευκωσία,στην οδό Καλυψούς 24.
Περιλαμβάνει 16 διδακτικές ώρες, Σάββατο 11.00 - 19.00, Κυριακή 11.00 - 19.00, στις οποίες περιλαμβάνεται θεωρία αλλά και πρακτική εξάσκηση. Μικρά διαλείμματα θα γίνονται κάθε δύο ώρες περίπου.


Η ύλη του πρώτου επιπέδου περιλαμβάνει μεταξύ άλλων:

* Ενεργοποίηση των χεριών και θέσεις αυτών

* Τεχνική σύνδεσης με την Θεική Μήτρα (μέσα από την οποία τελούνται οι θεραπείες)

* Τεχνική Ενεργειακής Αποκοπής

* Τεχνική βιοσυντονισμού του Ηλεκτρομαγνητικού Πεδίου (Αύρας)

* Τεχνική ενεργοποίησης των Ενεργειακών Κέντρων (Chakras) με αντίστροφη ροή

* Τεχνική ενεργοποίησης Νευροαγγειακών Σημείων

* Τεχνική εξισορρόπησης Σπονδυλικής Στήλης

* Τεχνική Ενεργειακής Πνοής

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί εγχειρίδιο (syllabus) 60 σελίδων με την θεωρία του 1ου επιπέδου, και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.
Τέλος, θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του 1ου επιπέδου, και θα μπορούν να εξασκούν τις γνώσεις τους στο φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον.

Όποιος επιθυμεί να ασκήσει την μέθοδο επαγγελματικά, προϋπόθεση είναι να παρακολουθήσει και το 2ο επίπεδο, όπου θα πιστοποιηθεί ως άρτιος και ολοκληρωμένος θεραπευτής της μεθόδου Akasha Biopractice® και θα λάβει το επαγγελματικό Δίπλωμα.

Τα στοιχεία του (εφ'όσον το επιθυμεί) θα αναρτηθούν στην σελίδα του Cosmic Light ώστε όποιος ενδιαφέρεται να βρει θεραπευτή-τρια της συγκεκριμένης μεθόδου, να μπορεί εύκολα μέσα από την σελίδα να δει ποιοί είναι οι πιστοποιημένοι θεραπευτές, αλλά και που αυτοί βρίσκονται.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε άνετα ρούχα και να κρατάνε μαζί τους μια κουβερτούλα, καθώς και κάλτσες ή παντόφλες.

Κόστος 245 ευρώ (δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ)
Στην τιμή περιλαμβάνεται ελαφρύ γεύμα, σνακς, ροφήματα.

Η δήλωση συμμετοχής και η κράτηση θέσης, είναι απολύτως απαραίτητη για την σωστή οργάνωση του σεμιναρίου.

Διδασκαλία:  ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ

* Δημιουργός της μεθόδου AkashaTherapy®
* Ηχοθεραπεύτρια Peter Hess®
* Κινησιολόγος TFH®
* Σύμβουλος Προσωπικής Εξέλιξης
* Συντονίστρια Σεμιναρίων Αυτογνωσίας
* Ιδρυτικό μέλος της Α.Μ.Κ.Ε. "ΑΙΓΙΔΑ"

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
Greece: 0030 6975532922 
Cyprus: 00357 99540697
Email: amariaseven@gmail.com
Website: cosmiclight-gaia.blogspot.gr
Fb: Mari KougitakiΔεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia