ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΣτα πλαίσια της μεθόδου AkashaΤherapy® διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης αλλά και εκμάθησης της μεθόδου.

Αυτά περιλαμβάνουν τις εξής 4 ενότητες:

Σεμινάρια Akasha Biopractice® Level 1 και Level 2
Σεμινάριο Akasha LifeCounseling® 
Σεμινάρια Akasha QuantumHealing® Basic Level και Complete
- Σεμινάρια επιμόρφωσης της σχολής "Ευρυμάθεια"® 


Αναλυτικότερα:

Akasha Biopractice®  Level 1 και Level 2 

Τα σεμινάρια
 μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν βιοθεραπευτές της μεθόδου AkashaΤherapy®. 

Η εκμάθηση περιλαμβάνει την πλήρη γνώση του πως
 λειτουργεί και εργάζεται η βιοενέργεια, και την κατανόηση και αποδοχή της υπέρτατης νοημοσύνης της.
Την "ενεργοποίηση" των χεριών και της διαισθητικής ικανότητας, τεχνικές αποκωδικοποίησης της πληροφορίας που μας δίνεται για τον δέκτη, καθώς και τρόποι κατεύθυνσης της ενέργειας προς τα σημεία που μας υποδεικνύει, με σκοπό την ανακούφιση και θεραπεία του δέκτη.

Με την εφαρμογή των τεχνικών, φέρνει την ισορροπία στο σώμα και το συναίσθημα, ενώ η επίδραση της φτάνει σε όλα τα επίπεδα. Σωματικό, πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό.
Εφαρμόζεται κυρίως με τα χέρια, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτο.
Ολόκληρο το σώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν πεπειραμένο θεραπευτή, ως όργανο μεταφοράς της Ζωτικής Ενέργειας και εφαρμογής της τεχνικής.

Με την επιλογή του κατάλληλου συνδιασμού τεχνικών που ταιριάζει στην εκάστοτε περίπτωση, ο θεραπευτής είναι σε θέση να ανακαλύψει που ακριβώς οφείλεται το θέμα του δέκτη.

Στην συνέχεια με εξειδικευμένες εφαρμογές, μπορεί να απελευθερώσει την αιτία από το βιομαγνητικό αλλά και το φυσικό του σώμα, και κατά συνέπεια να αλλάξει το αποτέλεσμα. 

Με αυτόν τον τρόπο επέρχεται ομαλοποίηση στο φυσικό και ενεργειακό σώμα με αποτέλεσμα ο οργανισμός να έρθει σε ισορροπία και πολλά προβλήματα, σωματικά ή ψυχικά να αμβλυνθούν ή και να θεραπευτούν.
Στην συγκεκριμένη τεχνική δεν υπάρχουν παρενέργειες, αφού πρόκειται για παροχή ζωτικής ενέργειας όμοιας με αυτή που όλοι παράγουμε και διαθέτουμε ως ζωντανοί οργανισμοί.


Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το
 Level 1 θα έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ όσοι ολοκληρώσουν το Level 2 θα μπορούν αν το επιθυμήσουν να ασκήσουν την μέθοδο επαγγελματικά.


                       
- Akasha LifeCounseling® 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν σύμβουλοι ζωής (Life Coachers) της μεθόδου AkashaΤherapy®
Η τεχνική της Ακασικής Συμβουλευτικής είναι δομημένη εξ’ολοκλήρου μέσα από την πληροφορία που έχει αντληθεί από το Ακασικό Πεδίο.
Η Ακασική Συμβουλευτική μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε σε ένα καινούριο στάδιο της ζωής, δίνοντας μας τα κατάλληλα εργαλεία για μια ασφαλή, και ομαλή μετάβαση. 
Ενισχύει την προσωπική ανάπτυξη σε θέματα αλλαγής στάσης ζωής, και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν διάθεση να αλλάξουν τη ζωή τους αλλά νιώθουν οτι χρειάζονται μια βοήθεια και μια ώθηση.


Επίσης βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τα θέλω του και τον διδάσκει πως να κατανέμει σωστά και ισορροπημένα τις ανάγκες αλλά και τις υποχρεώσεις του. Καθώς αφήνει πίσω όλα αυτά που τον περιορίζουν και τον αποθαρρύνουν, μαθαίνει ο ίδιος να βρίσκει τις δικές του απαντήσεις. 

Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στην μαγεία της ενεργειακής ψυχολογίας, και θα διδαχτούν έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ζωής και του ανθρώπου. 

Θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη, σε ανθρώπους που αισθάνονται εγκλωβισμένοι και έχουν δυσκολία στην διαχείριση των θεμάτων τους, αποκτώντας την ικανότητα και δυνατότητα να τους προσφέρουν υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Akasha QuantumHealing®   Basic Level και Complete 

Σε αυτά τα σεμινάρια έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν στον υπέρτατο βαθμό τις διαισθητικές τους ικανότητες, να γνωρίσουν βιωματικά το Ακασικό πεδίο (zero point), και μέσα από αυτό να παρέχουν Κβαντοθεραπείες σε όλα τα επίπεδα. 
Υπερσυνειδησιακό, χωροχρονικό, κυτταρικό, νοητικό.

Ολοκληρώνοντας το
 Basic Level θα μπορούν να εισέρχονται με ευκολία στο Ακασικό πεδίο, να κινούνται με άνεση μέσα σε αυτό, και να "διαβάζουν" όλη την πληροφορία που υπάρχει εκεί.

Έτσι θα ξεκινήσουν να κάνουν διαγνώσεις αποτυπωμάτων τραυματικών εμπειριών, επαναλαμβανόμενων μοτίβων, και περιοριστικών καταγραφών.

Ολοκληρώνοντας και το
 Complete, θα έχουν πρόσβαση στις άπειρες δυνατότητες του Ακασικού πεδίου, όπως το να κάνουν παρεμβάσεις στο αρχείο του δέκτη, να ακυρώνουν και να αντικαθιστούν περιοριστικές καταγραφές, αρνητικά μοτίβα, και αποτυπώματα τραυματικών εμπειριών, που έχουν καταγραφεί σε οποιοδήποτε σημείο του χωροχρονικού συνεχές.- "Ευρυμάθεια"®  

Η σχολή "Ευρυμάθεια" είναι μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που σκοπό έχει να εισάγει τον άνθρωπο σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και κοσμοθέασης, δίνοντας την ευκαιρία στον νου να διευρυνθεί.

Η "Ευρυμάθεια" συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της αντιληπτικότητας, και την προσέγγιση του διαφορετικού, όχι ως παράδοξο και αφύσικο, αλλά ως τετελεσμένο, και σε απόλυτη συνάρτηση και ισορροπία με τον φυσικό κόσμο.


               


Η AkashaΤherapy® είναι μια πανέμορφη μέθοδος που δόθηκε βιωματικά μέσω της Μάρη Κουγιτάκη από το Ανώτατο Πεδίο Δημιουργίας, με αγάπη στον άνθρωπο αλλά και σε ότι υπάρχει.


ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ
 

Δημιουργός της μεθόδου AkashaΤherapy®
Αρ.Πρωτοκόλλου 6911 Ν.2121/1993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia