ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


Στα πλαίσια της μεθόδου AkashaΤherapy® διοργανώνονται σεμινάρια επιμόρφωσης και εκμάθησης της μεθόδου.

Αυτά περιλαμβάνουν τις εξής 5 ενότητες:

Σεμινάρια Akasha Biopractice® Level 1 και Level 2
Σεμινάριο Akasha LifeCounseling® 
Σεμινάρια Akasha QuantumHealing® Basic Level και Complete
-
Σεμινάριο 
Akasha Retrospection®
- Σεμινάρια επιμόρφωσης της σχολής "Ευρυμάθεια"® 


Η γνώση της AkashaΤherapy ανοίγει τους ορίζοντες μας διάπλατα και αφυπνιστικά.
Δεν μπορείς πια να δεις την ζωή όπως την έβλεπες πριν, γιατί η μέθοδος σε οδηγεί σε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Και ο νέος τρόπος σκέψης με μαθηματική ακρίβεια, θα αλλάξει την ζωή σου.  

Η AkashaΤherapy είναι ένα εντελώς ελεύθερο σύστημα για τον Θεραπευτή και για τον δέκτη,  χωρίς καθόλου περιορισμούς ή χειραγώγηση.
Δεν υπάρχουν διατροφικές προϋποθέσεις ή καθάρσεις. Η κάθαρση έρχεται αυτόματα από την στιγμή που θα βάλεις την AkashaΤherapy στην ζωή σου.  
Είναι ο δρόμος που σε πάει προς τα μέσα, και είναι μονόδρομος.

Η μέθοδος είναι δομημένη σε επίπεδα, για να γίνει σωστή και ισορροπημένη κατανομή της γνώσης, αλλά και για να προετοιμαστούν κατάλληλα οι μελλοντικοί θεραπευτές, ώστε να χρησιμοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό το μοναδικό εργαλείο που τους δίνεται.

Ολοκληρωμένος Θεραπευτής (Master) της μεθόδου AkashaΤherapy®, θεωρείται εκείνος που έχει εκπαιδευτεί στα τρία πρώτα συστήματα της μεθόδου,  και ακολουθεί ανάλογα πρωτόκολλα θεραπείας σύμφωνα με το εκάστοτε θέμα που του παρουσιάζεται.
Akasha Biopractice - Level 1 και Level 2, 
Akasha LifeCounseling
Akasha QuantumHealing - Basic Level και Complete

(Το σύστημα της Ακασικής Αναδρομής Akasha Retrospection είναι συμπληρωματικό)

Αναλυτικότερα:

Akasha Biopractice®  Level 1 και Level 2 

Τα σεμινάρια
 μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν βιοθεραπευτές της μεθόδου AkashaΤherapy®. 

Η εκμάθηση περιλαμβάνει την πλήρη γνώση του πως
 λειτουργεί και εργάζεται η βιοενέργεια, και την κατανόηση και αποδοχή της υπέρτατης νοημοσύνης της.
Την "ενεργοποίηση" των χεριών και της διαισθητικής ικανότητας, τεχνικές αποκωδικοποίησης της πληροφορίας που μας δίνεται για τον δέκτη, καθώς και τρόποι κατεύθυνσης της ενέργειας προς τα σημεία που μας υποδεικνύει, με σκοπό την ανακούφιση και θεραπεία του δέκτη.

Με την εφαρμογή του κατάλληλου συνδιασμού τεχνικών, επέρχεται ισορροπία στο σώμα και το συναίσθημα, ενώ η επίδραση φτάνει σε όλα τα επίπεδα. Σωματικό, πνευματικό, συναισθηματικό και ψυχικό.
Απελευθερώνεται η αιτία του εκάστοτε μπλοκαρίσματος από το βιομαγνητικό αλλά και το φυσικό του σώμα, και κατά συνέπεια αλλάζει το αποτέλεσμα. 

Οι συμμετέχοντες που θα ολοκληρώσουν το Level 1 θα έχουν την δυνατότητα να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον, ενώ όσοι ολοκληρώσουν το Level 2 θα μπορούν αν το επιθυμήσουν να ασκήσουν την μέθοδο επαγγελματικά.                     
- Akasha LifeCounseling® 

Το σεμινάριο χρειάζεται να παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν σύμβουλοι ζωής (Life Coachers) της μεθόδου AkashaΤherapy®
Η τεχνική της Ακασικής Συμβουλευτικής είναι δομημένη εξ’ολοκλήρου μέσα από την πληροφορία που έχει αντληθεί από το Ακασικό Πεδίο.
Η Ακασική Συμβουλευτική μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε σε ένα καινούριο στάδιο της ζωής, δίνοντας μας τα κατάλληλα εργαλεία για μια ασφαλή, και ομαλή μετάβαση. 
Ενισχύει την προσωπική ανάπτυξη σε θέματα αλλαγής στάσης ζωής, και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν διάθεση να αλλάξουν τη ζωή τους αλλά νιώθουν οτι χρειάζονται μια βοήθεια και μια ώθηση.

Επίσης βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει τα θέλω του και τον διδάσκει πως να κατανέμει σωστά και ισορροπημένα τις ανάγκες αλλά και τις υποχρεώσεις του. Καθώς αφήνει πίσω όλα αυτά που τον περιορίζουν και τον αποθαρρύνουν, μαθαίνει ο ίδιος να βρίσκει τις δικές του απαντήσεις. 

Οι συμμετέχοντες θα εισαχθούν στην μαγεία της ενεργειακής ψυχολογίας, και θα διδαχτούν έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης της ζωής και του ανθρώπου. 

Θα αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια, που θα τους καταστήσουν ικανούς να παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη, σε ανθρώπους που αισθάνονται εγκλωβισμένοι και έχουν δυσκολία στην διαχείριση των θεμάτων τους, αποκτώντας την ικανότητα και δυνατότητα να τους προσφέρουν υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες.

Akasha QuantumHealing®   Basic Level και Complete 

Σε αυτά τα σεμινάρια έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν όσοι θέλουν να ενεργοποιήσουν στον υπέρτατο βαθμό τις διαισθητικές τους ικανότητες, να γνωρίσουν βιωματικά το Ακασικό πεδίο (zero point), και μέσα από αυτό να παρέχουν Κβαντοθεραπείες σε όλα τα επίπεδα. 
Υπερσυνειδησιακό, χωροχρονικό, κυτταρικό, νοητικό.

Η παρέμβαση και αποκατάσταση των όποιων εμπλοκών ή αρνητικών καταγραφών και πεποιθήσεων γίνεται μέσα στο απ'ευθείας μέσα στο Ακασικό Αρχείο του δέκτη, με αποτέλεσμα την μόνιμη αλλαγή, εφ'όσον η διαγραφή γίνεται μέσα στην μητρική μονάδα πληροφοριών, και δεν υπάρχει άλλο back up ώστε να υπάρχει περίπτωση να την επαναφέρει.

Ολοκληρώνοντας το
 Basic Level θα μπορούν να εισέρχονται με ευκολία στο Ακασικό πεδίο, να κινούνται με άνεση μέσα σε αυτό, και να "διαβάζουν" όλη την πληροφορία που υπάρχει εκεί.

Έτσι θα ξεκινήσουν να κάνουν διαγνώσεις αποτυπωμάτων τραυματικών εμπειριών, επαναλαμβανόμενων μοτίβων, και περιοριστικών καταγραφών.

Ολοκληρώνοντας και το
 Complete, θα έχουν πρόσβαση στις άπειρες δυνατότητες του Ακασικού πεδίου, όπως το να κάνουν παρεμβάσεις στο αρχείο του δέκτη, να ακυρώνουν και να αντικαθιστούν περιοριστικές καταγραφές, αρνητικά μοτίβα, και αποτυπώματα τραυματικών εμπειριών, που έχουν καταγραφεί σε οποιοδήποτε σημείο του χωροχρονικού συνεχές.

Akasha Retrospection®

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με την διαδικασία της Αναδρομικής Ύπνωσης.
Ο δέκτης μέσα από την καθοδήγηση του συντονιστή, εισέρχεται σε μια βαθιά κατάσταση Θήτα και Δέλτα εγκεφαλικών κυμάτων.
Έτσι του δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσει μόνος του ξεκάθαρη εικόνα για προσωπικά του ζητήματα, καθώς και να δημιουργήσει ο ίδιος επί τόπου τις λύσεις για αυτά.
Σκοπός της Ακασικής Αναδρομής είναι η άμεση εξεύρεση λύσεων σε διάφορα θέματα και η θεραπεία, είτε αυτή αφορά το σώμα, τον ψυχικό κόσμο ή την καθημερινότητα του δέκτη.
Η παρέμβαση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο του Χωροχρονικού Συνεχές.


- "Ευρυμάθεια"®  

Η σχολή "Ευρυμάθεια" είναι μια σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων που σκοπό έχει να εισάγει τον άνθρωπο σε έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης και κοσμοθέασης, δίνοντας την ευκαιρία στον νου να διευρυνθεί.

Η "Ευρυμάθεια" συμβάλλει ουσιαστικά στην αύξηση της αντιληπτικότητας, και την προσέγγιση του διαφορετικού, όχι ως παράδοξο και αφύσικο, αλλά ως τετελεσμένο, και σε απόλυτη συνάρτηση και ισορροπία με τον φυσικό κόσμο.


               


Η AkashaΤherapy® είναι μια πανέμορφη μέθοδος που δόθηκε βιωματικά μέσω της Μάρη Κουγιτάκη από το Ανώτατο Πεδίο Δημιουργίας, με αγάπη στον άνθρωπο αλλά και σε ότι υπάρχει.


ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ
 

Δημιουργός της μεθόδου AkashaΤherapy®
Αρ.Πρωτοκόλλου 6911 Ν.2121/1993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Συνοδοιπόροι

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

  • * Όλα μπορούν να θεραπευτούν - Martin Brofman
  • * Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε την ζωή σου - Dr. Robert Gerard
  • * Η μεγάλη Κβαντική Αλλαγή - Dr.Ervin Laszlo
  • * Η Ρομφαία - Steve Rother
  • * Συζήτηση με το θεό (τριλογία) - Neale Donald Walsch
  • * Η κοιλάδα των Ρόδων - Paul Amadeus Dienach
  • * Γεννημένοι να αγαπάμε - Leo Buscaglia