AKASHA THERAPY®


Η μέθοδος
Akasha Τherapy® είναι ένα πολύπλευρο και πολυδιάστατο θεραπευτικό σύστημα, που βασίζεται στην μελέτη της Κβαντοφυσικής και της Νευροεπιστήμης όσον αφορά τις απεικονιστικές μελέτες αισθητηριακών και κινητικών διεργασιών του εγκεφάλου.
Η μέθοδος στο σύνολό της διαθέτει 45 διαφορετικές τεχνικές θεραπείας, που συνδιάζουν την Κβαντική Θεραπεία μέσα στο Ακασικό Πεδίο, και την Ενεργειακή Θεραπεία με χρήση Βιομαγνητικών Συχνοτήτων ανοικτού και κλειστού κυκλώματος. 
 
Η πηγή της Ενέργειας που συνδέεται ο Ακασικός Θεραπευτής είναι η δημιουργική  ενέργεια που συνθέτει τα πάντα. Το Ακασικό Πεδίο (η Θεϊκή Μήτρα του Δημιουργού). 
Μέσα στην Θεϊκή Μήτρα εμπεριέχονται δυνάμεις που μπορούμε να συνδεθούμε και να γειώσουμε για τη θεραπεία του νου, του σώματος αλλά και όλων των τομέων της ζωής μας. 

Η Akasha Τherapy® είναι μια ολοκληρωμένη μέθοδος μέσα από την οποία ο άνθρωπος μπορεί να καταλάβει πλήρως γιατί του συμβαίνει το οτιδήποτε, απαντώντας έτσι σε πολλά εσωτερικά ερωτήματα, και μπαίνοντας άμεσα σε μια διαδικασία κατανόησης του εαυτού του. 


ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ AKASHA THERAPY

Το Ακασικό πεδίο μπορούμε να το περιγράψουμε σαν μια θάλασσα ενέργειας μέσα στην οποία είναι καταγεγραμμένα τα πάντα με την μορφή ηλεκτρομαγνητικών παλμών. Η ίδια η Κβαντοφυσική ονομάζει αυτό το πεδίο Quatum Foam (Κβαντικός Αφρός).
Εκεί βρίσκεται η λεγόμενη μνήμη του σύμπαντος και οτι έχει συμβεί μέσα σε αυτό. Γέννηση πλανητών, αστεριών, γαλαξιών, αλλά και ζωντανών οργανισμών και συνειδήσεων.

Η σύγχρονη προωθημένη κβαντοφυσική αποδέχεται οτι τα Ακασικά Αρχεία είναι υπαρκτά και αντιστοιχούν σε αυτό που η ίδια ονομάζει zero point field.

Από τις αρχές του περασμένου αιώνα, έγιναν τεράστια βήματα στον χώρο της φυσικής όσων αφορά τις θεωρίες περί Ύλης και Ενέργειας.
Οι επιστήμονες είναι πλέον απελευθερωμένοι από παλιές προκαταλήψεις που ευτέλιζαν τις ψυχικές ικανότητες, την διαίσθηση, και την φαντασία.
Βέβαια η μετάβαση αυτή της επιστημονικής κοινότητας δεν έγινε καθόλου εύκολα.
Η μελέτη όμως του ατομικού και υποατομικού κόσμου τους έφερε σε επαφή με μια απρόσμενη πραγματικότητα, η οποία τους έκανε να συνειδητοποιήσουν οτι οι βασικές αρχές και ο τρόπος σκέψης τους έπρεπε να αλλάξουν αν ήθελαν να κατανοήσουν αλλά και να περιγράψουν πως λειτουργεί ο κόσμος μέσα στον οποίο ζούμε.

Ο κορυφαίος επιστήμονας 
ERVIN LASZLO, μέλος της Διεθνούς Ακαδημίας Επιστημών και καθηγητής στα πανεπιστήμια της Σορβόνης, Γέηλ και Πρίνστον, στα βιβλία του The Akashic Experience, και Science and the Akashic Field εξηγεί με απλό και κατανοητό τρόπο τις ιδιαιτερότητες και τα ουσιαστικά στοιχεία αυτής της βιβλιοθήκης πληροφοριών και επιβεβαιώνει οτι όλα είναι αλληλένδετα.
Όλα συνδέονται και οδηγούν σε μία μοναδικότητα.
Η επιστήμη στην εξελικτική της πορεία, έφτασε στο να αποδείξει τον αλληλοσχετισμό και την αλληλεπίδραση των πάντων μέσα στο σύμπαν.
Αυτό είναι τεράστιο εξελικτικό βήμα των ερευνητών, αφού εξηγεί πολλά φαινόμενα και δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία μέχρι σήμερα θεωρούνταν "μεταφυσικά".
Με την Μέθοδο Akasha Τherapy®, ο θεραπευτής μέσα από συγκεκριμένες τεχνικές, έχει την δυνατότητα πρόσβασης στα Ακασικά Αρχεία, που ουσιαστικά είναι η "Βάση Δεδομένων" του σύμπαντος.
Όλες οι πληροφορίες του κάθε ανθρώπου βρίσκονται εκεί, είτε αυτές αφορούν γεγονότα, είτε ιδέες, συναισθήματα, μορφές, ακόμη και αυτήν καθ'αυτήν την δομή του DNA.
Όλα είναι καταγεγραμμένα σε αυτό το Ηλεκτρομαγνητικό Πεδίο, ή Πλέγμα.

Εφαρμόζοντας συγκεκριμένα βήματα ο θεραπευτής έχει αυτήν ακριβώς την δυνατότητα, να εισέρχεται στην περιοχή του
zero point και να εντοπίζει το αρχείο του δέκτη,
καθώς από την ίδια την φύση μας, ο ανθρώπινος εγκέφαλος διαθέτει αυτήν την εγγενή ικανότητα.
Ο θεραπευτής μπορεί να αποκωδικοποιήσει ο ίδιος το αρχείο, αποκτώντας δεδομένα για όλες τις εμπειρίες που έχει βιώσει ο δέκτης, δίχως να χρειάζεται να εκμαιεύσει καμία πληροφορία από τον ίδιο τον άνθρωπο.
Έχει την δυνατότητα να αντιληφθεί όλα τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που δημιουργεί συνεχώς στην ζωή του ο εκάστοτε άνθρωπος, το γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά και το τι ακριβώς χρειάζεται να κάνει ώστε να το αλλάξει.

Με την
Akasha Τherapy® πολύ εύκολα εντοπίζεται η πρωταρχική αιτία που δημιούργησε το εκάστοτε αποτέλεσμα ή μπλοκάρισμα, και έτσι καθίσταται δυνατό να γίνει άμεση παρέμβαση στην καταγραφή του συναισθηματικού αποτυπώματος της κάθε αρνητικής εμπειρίας κατευθείαν μέσα στην πρωταρχική πηγή δημιουργίας του, όπως επίσης να διαγραφούν οριστικά περιοριστικές πεποιθήσεις που συχνά είναι αποτέλεσμα της αρχικής αρνητικής εμπειρίας, και οι οποίες είναι όλες καταγεγραμμένες στο Ακασικό αρχείο του δέκτη. 

Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο γιατί η παρέμβαση δεν γίνεται μόνο στον υποσυνείδητο νου, αλλά κατ'ευθείαν στην βάση δεδομένων του δέκτη.
 
Αν η παρέμβαση γίνει μόνο στο υποσυνείδητο, τα αποτελέσματα τις περισσότερες φορές είναι προσωρινά, διότι το dna μας αλλά και ο υποσυνείδητος νους, είναι προγραμματισμένα να "τραβούν" συνεχώς πληροφορίες από το Ακασικό μας αρχείο.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σε σύντομο χρονικό διάστημα να τραβήξουν τις ίδιες ακριβώς πληροφορίες, οπότε το πρόβλημα εν καιρώ επιστρέφει.
Είναι λοιπόν θέμα χρόνου ίδιος ή παρόμοιος προγραμματισμός ή πεποίθηση να ξαναδημιουργηθεί.
Όταν διαγραφεί οτιδήποτε από το Ακασικό Πεδίο, δεν μπορεί πλέον να ανακτηθεί ξανά, διότι δεν υπάρχει άλλη βάση δεδομένων (back up) πίσω από αυτό, που να κρατάει οποιαδήποτε πληροφορία.
Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που έχει διαγραφεί, για τον δέκτη είναι σαν να μην συνέβη ποτέ, εφ'όσον η ανάκτηση του είναι αδύνατη.

Μετά από μια συνεδρία Akasha Τherapy® ο δέκτης βιώνει βαθιά κάθαρση, διότι η θεραπεία που λαμβάνει χώρα στο Ακασικό Πεδίο έχει σαν αποτέλεσμα την διαγραφή, άρα την μη ύπαρξη πλέον των καταγραφών, των μπλοκαρισμάτων, ή των πεποιθήσεων στην πρωταρχική πηγή τους, και κατ'επέκταση στο υποσυνείδητο.
Αυτό σηματοδοτεί την άμεση παύση επανάληψης του εκάστοτε αρνητικού μοτίβου στην ζωή του δέκτη.
Ο άνθρωπος βιώνει ένα πανέμορφο αίσθημα ελαφρότητας και αντιλαμβάνεται επίσης οτι είναι διαφορετικό το σώμα του, καθώς επηρεάζεται θετικά ολόκληρη η φύση του.

Τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια, χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν ανακαλύψει τα καταπληκτικά οφέλη της Κβαντικής Θεραπείας.

Το σύστημα των τεχνικών της Akasha Τherapy® χρησιμοποιεί τις εγκεφαλικές συχνότητες και την φυσική φωτονική ενέργεια, μεταφέροντας συγκεκριμένες συχνότητες στο DNA. Πηγαίνοντας ακόμη πιό πέρα από την ίαση, ενεργοποιεί ταυτόχρονα πληροφορίες που υπάρχουν εκεί και συχνά βρίσκονται ανενεργές. 
Ουσιαστικά αφυπνίζει την φυσική ικανότητα του ανθρώπου για αυτοθεραπεία.
Έτσι το ανθρώπινο είδος μπαίνει σ' ένα νέο επίπεδο Συνειδητότητας καθώς ανυψώνει τη συχνότητα του και αναδομεί το
DNA του.

Ο σκοπός της
Akasha Τherapy® είναι ακριβώς αυτό.
Να ενεργοποιήσει ξανά κάποιος την εσωτερική του σοφία. Να αφήσει έστω κάποια από τα "δεκανίκια" του αρχικά, και τελικά να βρει το δικό του μονοπάτι, τα χαρίσματά του, την έμπνευση του, καθώς και την έμφυτη ικανότητα της αυτοίασης.

Η Akasha Τherapy® μπορεί να μας βοηθήσει να περάσουμε σε ένα καινούριο στάδιο της ζωής, δίνοντας μας τα κατάλληλα εργαλεία για μια ασφαλή, και ομαλή μετάβαση.

Ενισχύει την προσωπική ανάπτυξη σε θέματα αλλαγής στάσης ζωής, και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν την διάθεση να αλλάξουν τη ζωή τους.
Βοηθά τον άνθρωπο να επαναπροσδιορίσει ο εαυτό του και τα θέλω του, και τον διδάσκει πως να κατανέμει σωστά και ισορροπημένα τις ανάγκες αλλά και τις υποχρεώσεις του.

Καθώς αφήνει πίσω όλα αυτά που τον περιορίζουν και τον αποθαρρύνουν, βρίσκει την ισορροπία του, και μαθαίνει ο ίδιος να βρίσκει τις δικές του απαντήσεις.
Αυτός που θα επιλέξει μια συνεδρία Akasha Τherapy® είναι αυτός που θέλει να αλλάξει την ζωή του προς το καλύτερο,  να θέσει νέους στόχους και να μάθει τον τρόπο να τους επιτύχει. 
Η Akasha Τherapy® είναι μια εντελώς ελεύθερη μέθοδος για τον θεραπευτή και τον δέκτη, χωρίς καθόλου περιορισμούς ή χειραγώγηση. Και οι δύο λειτουργούν σε περιβάλον πλήρους ελεύθερης βούλησης.
Μπορεί να την διδαχθεί και να την εφαρμόσει οποιοσδήποτε, και δεν εξαρτάται ούτε δεν περιορίζεται από θρησκευτικές πεποιθήσεις, διατροφικές συνήθειες, ή πολιτισμικό υπόβαθρο. Δ
εν προϋποθέτει αλλαγή του τρόπου ζωής ή οποιεσδήποτε καθάρσεις.
Η κάθαρση έρχεται αυτόματα από την στιγμή που θα βάλεις την Akasha Τherapy® στην ζωή σου, αφού η πρόσβαση στην Θεική Μήτρα (πηγή) είναι η μόνη ασφαλής "κάθαρση", καθώς και η πρώτη και βασικότερη τεχνική που ο υποψήφιος θεραπευτής διδάσκεται.

Επίσης δεν καλύπτεται από κανένα πέπλο μυστηρίου και δεν είναι για "λίγους και μυημένους", παρά την άποψη που επικρατεί ακόμη και σήμερα σε ορισμένα θεραπευτικά συστήματα.
Δεν διακόπτει τυχόν θεραπείες που προϋπάρχουν, ούτε αποτρέπει επεμβάσεις που έχουν συσταθεί από ιατρούς. Δεν καταργεί, ούτε ανταγωνίζεται την κλασική ιατρική, αντίθετα τη συμπληρώνει. Για τον λόγο αυτό σε όλα τα σοβαρά προβλήματα, ψυχικά ή σωματικά, απαιτείται και ιατρική παρακολούθηση.
 
 
Η  Akasha Τherapy® και το σύνολο των τεχνικών αυτής, είναι μια πανέμορφη μέθοδος που δημιουργήθηκε βιωματικά από την Μάρη Κουγιτάκη μέσα από την γνώση που αντλήθηκε από την Πηγή των Πάντων, μελέτη επάνω στην σύγχρονη Κβαντοφυσική, την Νευροεπιστήμη όσον αφορά τις απεικονιστικές μελέτες αισθητηριακών και κινητικών διεργασιών του εγκεφάλου, αλλά και πολλή βιωματική εργασία. 
Η Akasha Τherapy® δόθηκε με πολύ αγάπη στον άνθρωπο, αλλά και σε ότι υπάρχει.

ΜΑΡΗ ΚΟΥΓΙΤΑΚΗ
Δημιουργός της μεθόδου AkashaΤherapy®
Αρ.Πρωτοκόλλου 6911 Ν.2121/1993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...