Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Κρυστάλλινα Παιδιά


Τι είναι τελικά αυτά τα κρυσταλλικά παιδιά για τα οποία γίνεται τόσος λόγος τα τελευταία χρόνια?

Το σίγουρο είναι οτι δεν είναι μύθος.
 
Είναι εδώ και περπατούν ανάμεσα μας. 

Είναι αγγελικές οντότητες που έρχονται τώρα να πάρουν σώμα και να βοηθήσουν την ανθρωπότητα στο έργο της μετάβασης.
 
Είναι καιρός να μάθουμε να τα αναγνωρίζουμε και να γίνουμε αρωγοί στο υπέροχο έργο τους. Είναι τιμή μας.
Έρχονται να υποστηρίξουν τους "προδρόμους" τους, τα παιδιά Ίντιγκο, που σήμερα πλέον είναι οι ενήλικες που προσπαθούν μέσα από το έργο τους και την στάση ζωής τους να αφυπνίσουν την ανθρωπότητα. 

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς στα κρυστάλλινα παιδιά είναι τα μάτια τους.
Μεγάλα, διαπεραστικά, και σοφά παρά την ηλικία τους. Όταν σε κοιτάζουν είναι σαν να σε υπνωτίζουν και νιώθεις οτι η ψυχή σου απλώνεται γυμνή μπροστά τους.

Όσοι έχουν ευαισθησία στις ενέργειες, σχεδόν πάντα αισθάνονται έντονη ροή όταν βρίσκονται κοντά σε τέτοια πλάσματα, λόγω του πολύ ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού τους πεδίου.


Τα περισσότερα είναι φυσικοί θεραπευτές και το γνωρίζουν. Το ασκούν σαν φυσικό τους δικαίωμα, αλλά σε αρκετές περιπτώσεις αυτό μπλοκάρεται και καταστέλλεται από το οικογενειακό περιβάλλον με συνήθως βίαιο τρόπο.Συνήθως μιλούν σε μια "ενήλικη" γλώσσα από πολύ μικρή ηλικία, κάποια σχεδόν από την στιγμή που αρχίζουν να μιλούν. 
Ο λόγος τους είναι καθαρός και σοφός. 

Λένε πράγματα που "δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζουν" είτε γιατί αυτά συνέβησαν πολλά χρόνια πριν την γέννηση τους, είτε γιατί αναφέρονται σε γνώση που κατέχεται συνήθως από ανθρώπους που έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση.
 


Συνήθως έχουν μαθησιακές δυσκολίες γιατί δεν αντέχουν το εκπαιδευτικό σύστημα ούτε την "κατασκευασμένη" γνώση που δίδεται στα σημερινά σχολεία.Συχνά διαγιγνώσκονται με συμπεριφορικές 
διαταραχές και δυσλεξία γιατί πολύ απλά ο εγκέφαλος τους εκπέμπει σε πολύ υψηλότερες συχνότητες από αυτές που μπορεί να κατανοήσει ο κοινός ανθρώπινος νους.Είναι χαρούμενα και υπέροχα πλάσματα και ξέρουν να συγχωρούν. 
Δεν συμπαθούν όμως καθόλου τις προηγούμενες γενιές.
Δεν μπορούν εύκολα, συνήθως στις μικρότερες ηλικίες, να κατανοήσουν τον τρόπο σκέψης των μεγαλυτέρων. 
Δεν κατανοούν την βία, την εκμετάλλευση, την κακοποίηση, την ιδιοτέλεια.

Είναι η "καινούρια ανθρωπότητα" και αυτό θα γίνει πολύ αισθητό τα επόμενα χρόνια. 
Είναι το νέο εξελιγμένο είδος που έρχεται με πλήρως ενεργοποιημένους όλους τους έλικες του dna του.


Είναι οι φυσικοί θεραπευτές όπου όλες οι θεραπευτικές ικανότητες είναι εγγενείς, είναι εκείνοι που θα ανατρέψουν όλα τα δεδομένα της κλασσικής ιατρικής και θα δώσουν την ευκαιρία στην ανθρωπότητα να ζει χωρίς ασθένειες.Είναι το φωτεινό μέλλον της γης και του γαλαξία μας.

Όσα εμπόδια κι αν τους βάζουμε τώρα, όσα τείχη κι αν υψώνουμε μπροστά τους, έρχεται η μέρα που θα γκρεμιστούν σαν χάρτινοι πύργοι μόνο με μια κίνηση των χεριών τους.

Γιατί είναι οι φωτεινοί φορείς του κοσμικού σχεδίου.
Είναι το φως που θα απορροφήσει και θα μετασχηματίσει το σκοτάδι.

Ας περπατήσουμε με σεβασμό στο πλάι τους.

Μάρη Κουγιτάκη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...