Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Μία πνευματική συνωμοσία...


Στην επιφάνεια της Γης αυτή ακριβώς τη στιγμή υπάρχουν πόλεμοι και βία και τα πάντα φαίνονται φρικτά. Όμως, την ίδια στιγμή, κάτι πολύ ήσυχο, ήρεμο και καλά κρυμμένο συμβαίνει και συγκεκριμένοι άνθρωποι καλούνται από ένα ανώτερο Φως. Μία χαμηλών τόνων επανάσταση γεννιέται από μέσα προς στα έξω.

Από τα κάτω προς τα πάνω. Πρόκειται για μία παγκόσμια επιχείρηση. Μία πνευματική συνωμοσία. Υπάρχουν κύτταρα αυτής της επιχείρησης σε κάθε έθνος αυτού του κόσμου. Δεν θα μας δείτε στην τηλεόραση ούτε θα διαβάσετε για εμάς στις εφημερίδες ούτε πρόκειται να ακούσετε τα λόγια μας στο ραδιόφωνο.

Δεν αναζητούμε τη δόξα. Δε χρησιμοποιούμε συγκεκριμένες φόρμες εργασίας. Καταφθάνουμε σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Έχουμε "κοστούμια" και διαφορετικά χρώματα. Οι περισσότεροι από εμάς δουλεύουμε ανώνυμα. Εργαζόμαστε στη σιωπή πίσω από τα παρασκήνια σε κάθε πολιτισμό αυτού του κόσμου, σε μικρές και μεγάλες πόλεις, στα βουνά και στις πεδιάδες, στις φάρμες και στα χωριά, σε διαφορετικές φυλές και σε απομακρυσμένα νησιά.

Πολλές φορές διασταυρώνονται οι δρόμοι μας και δεν το αντιλαμβανόμαστε, συνεχίζουμε μεταμφιεσμένοι. Βρισκόμαστε πίσω από τα σκηνικά και δε μας ενδιαφέρει ποιος κερδίζει το χρυσό ή οτιδήποτε άλλο, το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να εκτελέσουμε την αποστολή μας. Και μια στο τόσο καθώς περνάει ο ένας δίπλα στον άλλον ανταλλάζουμε ματιές αναγνώρισης και προχωράμε. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πολλοί είμαστε μεταμφιεσμένοι κάνοντας συνηθισμένα επαγγέλματα. Τα βράδια όμως, πίσω από την αυλαία η αληθινή δουλειά μας ξεκινάει.

Κάποιοι μας ονομάζουν στρατιές συνειδητότητας. Αργά αλλά με σταθερό ρυθμό χτίζουμε έναν καινούργιο κόσμο με τη δύναμη της καρδιάς και του μυαλού μας. Ακολουθούμε το ένστικτο μας με χαρά και πάθος. Οι εντολές που μας δίνονται λαμβάνονται από την Κεντρική Πνευματική Ιδιοφυΐα (τον κεντρικό ήλιο). Ρίχνουμε μαλακές "βόμβες" αγάπης χωρίς κανείς να τις αντιλαμβάνεται σε συνειδητό επίπεδο όπως: ποιήματα, αγκαλιές, τραγούδια, εικόνες, βίντεο, γλυκά λόγια, διαλογισμούς και προσευχές, χορούς, σελίδες στο
internet, blogs, πράξεις κοινωνικού ακτιβισμού και καλοσύνης...

Εκφράζουμε τους εαυτούς μας με ένα μοναδικό και προσωπικό τρόπο, με τα ταλέντα και τα δώρα μας όντας οι ίδιοι οι αλλαγές που θέλουμε να δούμε στον κόσμο. Αυτή είναι η δύναμη που κινεί τις καρδιές μας. Ξέρουμε ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πραγματοποιήσουμε τη μεταμόρφωση αυτού και κάθε άλλου πλανήτη. Γνωρίζουμε ότι μέσα από τη σιωπή και την ταπεινότητα έχουμε τη δύναμη και την ισχύ όλων των ωκεανών μαζί.

Η δουλειά μας είναι αργή και προσεκτική όπως και ο σχηματισμός των βουνών. Η αγάπη είναι η "θρησκεία" του 21 αιώνα, χωρίς την ανάγκη εκπαιδευτικών προγραμμάτων και διπλωμάτων, χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένων γνώσεων για την κατανόηση της και αυτό γιατί η αγάπη γεννιέται από τη νοημοσύνη της καρδιάς κρυμμένη όλη την αιωνιότητα στον εξελικτικό παλμό κάθε ανθρώπινης ύπαρξης.

Γίνετε η αλλαγή που θέλετε να δείτε στον κόσμο γύρω σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά για εσάς. Ζητάμε νεοσύλλεκτους. Πολύ πιθανό να δουλέψετε μαζί μας ή να δουλεύουμε ήδη μαζί. ΟΛΟΙ είναι καλοδεχούμενοι. Η πόρτα είναι ανοιχτή...

Συντάχθηκε από την Μαρία.

Πηγή:
apocalypsejohn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...