Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Το παραμύθι των ψευδαισθήσεων


Χρόνια τώρα μιλάμε για διαστάσεις, και για κάποια επερχόμενη 5η διάσταση που δεν κατανοούμε καν τι μπορεί να είναι. Δεν κατανοούμε, γιατί δεν έχουμε εκπαιδεύσει το νου μας να σκέφτεται Κβαντικά και όχι Νευτώνια. 
Το χωροχρονικό συνεχές υπακούει μόνο στους Κβαντικούς Κανόνες εγώ η τρισδιάστατη πραγματικότητας μας είναι εγκλωβισμένη στην παλαιά Νευτώνια γεωμετρία.

Η σύγχρονη φυσική αποδεικνύει οτι το πραγματικό σύμπαν δεν είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις περιορισμένες αισθήσεις μας.
 
Ας πάρουμε για παράδειγμα τον Χρόνο.
Ο χρόνος είναι η Τέταρτη διάσταση, αλλά εμείς δεν μπορούμε να τον αντιληφθούμε ως διάσταση, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε τις άλλες τρεις διαστάσεις Μήκος-Πλάτος-Ύψος, γιατί δεν τον αντιλαμβανόμαστε σαν "κατεύθυνση".
Είναι όμως πολύ περίεργο αυτό και παράδοξο συνάμα γιατί στην ουσία ο χρόνος είναι και εκείνος κατεύθυνση όπως και οι υπόλοιπες διαστάσεις, και θα έπρεπε να μπορούμε να κινούμαστε μέσα σε αυτόν μπροστά και πίσω με την ίδια ευκολία που το κάνουμε με τις άλλες τρεις διαστάσεις.
Η αλήθεια είναι οτι το μόνο εμπόδιο μας σε αυτό είναι οι περιορισμένες μας αισθήσεις. 

Δεν βλέπουμε την πραγματικότητα όπως είναι, αλλά την αντιλαμβανόμαστε όπως "νομίζουμε" ότι είναι.
 
Οτιδήποτε αντιλαμβανόμαστε είναι απλώς μια ερμηνεία της πραγματικότητας που βασίζεται σε εντελώς υποκειμενική αντίληψη.
Οι αισθήσεις μας λοιπόν στην πραγματικότητα είναι ψευδαισθήσεις.

Ο δικός μας Δημήτρης Νανόπουλος, διακεκριμένος καθηγητής φυσικής του Πανεπιστημίου του Τέξας και τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, υποστηρίζει οτι ζούμε σε δέκα διαστάσεις αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε.
Ο Στίβεν Χώκινγκ και πολλοί άλλοι μεγάλοι επιστήμονες μιλούν για 120 διαστάσεις, ενώ η θεωρία των "Παράλληλων Συμπάντων" μιλά για άπειρες.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε οτι δεν κατανοούμε τα πάντα μέσω μονάχα των αισθήσεων μας.
Έννοιες όπως η Ελευθερία, η Αγάπη, ο Σεβασμός και η Ευγνωμοσύνη είναι εντελώς έξω από της έννοιες των αισθήσεων μας, αλλά και έξω από τις έννοιες των τριών διαστάσεων. 

Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ένα πολύ σημαντικό τμήμα στην ύπαρξη μας που παρ'όλο που δεν το αναγνωρίζουμε πάντα, όλοι έχουμε πρόσβαση σ'αυτό.
 
Είναι η Συνείδηση μας.
 
Και είναι ακριβώς αυτό το τμήμα που μας επιτρέπει να κινούμαστε πέραν των γνωστών και μη διαστάσεων.
Η συνείδηση μας ήταν και είναι πάντα ενιαία με το χωροχρονικό συνεχές. Αν εμείς δεν μπορούμε να είμαστε "συνειδητοί" είναι άλλο θέμα. 

Εδώ και πολύ καιρό, μια τεράστια αλλαγή δόνησης συμβαίνει στην γη σε κάθε επίπεδο, η οποία επηρεάζει οτιδήποτε υπάρχει πάνω στον πλανήτη. 
Η συχνότητα
Schumann σταθερή στα 7,80hz από το 1952 που ανακαλύφθηκε μέχρι το 1980, έφτασε στα 16hz!!! το 2014 και συνεχίζει.
Η μετάβαση σε μια νέα κατάσταση συνειδητότητας είναι πια γεγονός και σίγουρα δεν είναι μόνο προνόμιο της Γης. Όλο το ηλιακό μας σύστημα εξελίσσεται.

Τώρα λοιπόν είναι ο καιρός που χρειάζεται δουλειά για να αναστρέψουμε την συνείδηση μας από την παλαιά της αντίληψη, στην καινούρια αντίληψη του ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, αν δεν θέλουμε να παραμείνουμε εγκλωβισμένοι στον παλιό κόσμο των 3
D ψευδαισθήσεων που είναι ο γραμμικός χρόνος, ο ορθολογικός νους η ατομικότητα, και να περάσουμε στον Ανώτερο Νου, στον Ταυτόχρονο Χρόνο, στην Συνειδητή Δημιουργία.

Να φτάσουμε σ'εκείνο το σημείο της ενσυνείδητης δημιουργίας ανεβάζοντας την προσωπική μας δόνηση και αφήνοντας πίσω τον ψεύτικο κόσμο των ψευδαισθήσεων που μέχρι τώρα θεωρούσαμε πραγματικό.
Να ενθυμηθούμε ποιοί είμαστε, να μπορούμε να βιώνουμε την Εστία ζώντας μέσα σε ένα ανθρώπινο σώμα, δίνοντας απόλυτη Αγάπη στον εαυτό μας πρώτα απ'όλα.
Με συνειδητή Ανάληψη Ευθύνης, χωρίς καμία χειραγώγηση στις ανάγκες και τα συναισθήματα του.
 
Με απόλυτη εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση, δίνοντας την σκυτάλη στην καρδιά και την συναισθηματική νοημοσύνη.

Και έτσι θα μπορούμε να Είμαστε αυτό που πραγματικά Είμαστε, ένα μέρος δηλαδή της Άπειρης Συμπαντικής Ιδιοφυίας που βρίσκεται ταυτόχρονα σε όλες τις διαστάσεις και δεν υπόκειται σε κανένα περιορισμό, ενώ
 έχει πρόσβαση στην σοφία και την πληροφορία που βρίσκεται μέσα στην ίδια την ύπαρξη του.

Και μόνο τότε θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από το επίπεδο της θεωρίας και της θεωρητικής γνώσης, να περάσουμε στο πεδίο της πράξης και της εφαρμογής, και να κατανοήσουμε πραγματικά τι είναι οι "διαστάσεις" και πως ακριβώς λειτουργεί η Συμπαντική Ιδιοφυία.

Μόνο τότε θα είμαστε πραγματικά Ελεύθεροι.

Μάρη Κουγιτάκη 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...