Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Εσύ είσαι...


Είσαι ένα πλάσμα προικισμένο και απόλυτα εναρμονισμένο με την Θεϊκή σου ουσία. Μάθε οτι ήρθες σε αυτόν τον κόσμο για να ζήσεις μια ζωή πλήρη και γεμάτη. Το δικαίωμα σου στην αφθονία όλων των επιπέδων είναι γενετήσιο και ακλόνητο. Βαθιά μέσα σου γνωρίζεις οτι η αφθονία είναι διαθέσιμη για όλους. Αρκεί να απλώσουμε τα χέρια.

Διαθέτεις όλα όσα χρειάζεσαι για να στηρίζεις τον εαυτό σου και να εκπληρώνεις τις ανάγκες σου. Είσαι εδώ για να γευτείς όλα τα όμορφα που έχει να προσφέρει η ζωή. Από εσένα μόνο εξαρτάται αν θα έχεις όλα όσα επιθυμείς. Γνωρίζεις τις άπειρες δυνατότητες που σου έχει χαρίσει ο δημιουργός.

Είσαι πλήρης. Πληρότητα έχεις, και πληρότητα είσαι.
Ένα Θεϊκό ον δεν μπορεί να μην είναι πλήρες. Η ανεπάρκεια δεν υφίσταται στις Θεϊκές δημιουργίες. Αναγνώρισε τούτη την πληρότητα στο γήινο κομμάτι σου, αναγνώρισε και αποδέξου την. Αποδέξου την δύναμη του Θεού που είσαι, επάνω στην ύλη.

Σήμερα, συνειδητά αναγνώρισε ποιός είσαι και τι μπορείς να κάνεις, και βάλε τις βάσεις για μια ζωή με επάρκεια. Χωρίς ελλείψεις.
Εσύ είσαι ο αρχιτέκτονας. Ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για αυτό.
Κατάργησε κάθε εμπόδιο που έχεις βάλει εναντίον σου, εξισορρόπησε τον εαυτό σου και απέκτησε πλήρη συμβατότητα μαζί του.
Μόνο έτσι θα είσαι εναρμονισμένος με την Θεϊκή Αγάπη που είναι Αφθονία. Βάλε σε εφαρμογή αυτά τα δυναμικά και απέβαλλε κάθε αγωνία και κάθε ανασφάλεια.

Τίποτα δεν είναι ικανό να σε απογοητεύσει ή να σε αποθαρρύνει, παρά μόνο αν εσύ το επιτρέψεις. Και όσες φορές συμβαίνει, συμβαίνει γιατί εσύ το επιτρέπεις. Οι αμφιβολίες και ο φόβος υπάρχουν μόνο όταν δεν έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό που είσαι.

Διαθέτεις την υπέρτατη ικανότητα διαμόρφωσης της ζωής σου χωρίς πόνο. Διαθέτεις την υπέρτατη ικανότητα διαφύλαξης του εαυτού σου και εξασφάλισης της ασφάλειας του.
Αναγνώρισε σήμερα τον εαυτό σου ως πλήρη και ολοκληρωμένη οντότητα και ενίσχυσε τον με σιγουριά και εμπιστοσύνη.
Αναγνώρισε, αποδέξου, και αγάπησε απόλυτα όλες τις πτυχές της ύπαρξης σου.

Η αληθινή, η πραγματική σου εικόνα είναι εντυπωσιακή και αξιοθαύμαστη.
Μην ξεχνάς, οτι δεν έχεις παρά μόνο τον εαυτό σου, που χωρίς την δική σου αγάπη, καμία άλλη αγάπη δεν μπορεί να νιώσει.

Μάρη Κουγιτάκη Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αλλάζω

Η περίοδος που διανύουμε φαίνεται πολύ άσχημη. Όμως οι περισσότεροι ξέρουμε, γνωρίζουμε, νιώθουμε, ότι δεν πάει άλλο. Ο κόσμος έχει επέλ...